Duidelijke webpagina, vlot te bestellen, snelle levering

Prettig

Bestelling is snel en correct aangeleverd

Snelle levering en de kraan paste perfect

Wijkt af!!

Tuurlijk, we weten allemaal dat de afbeeldingen op de site kunnen afwijken. Maar kleur en uitvoering is geheel anders. Maar je weet dat reclameren geen zin heeft omdat ze zich hierop zullen beroepen.

Besteld, betaald, bezorgd.

Simpeler kan je het niet maken. Makkelijke website, snel product kiezen, eenvoudig betalen, op de hoogte gehouden van de levering en de bezorging was binnen enkele dagen.

Een bestelling, eco flame lampen (op voorraad), heb ik bij Gloeilamp Goedkoop in mei gedaan. Na 2 maanden nog niets geleverd. Aantal producten toch niet op voorraad. Bestelling maar geannuleerd. Bij toeval Vakhandel Janssen op de website tegengekomen. Was op voorraad. Op goed geluk zelfde bestelling nogmaals gedaan. Binnen 2 dagen in huis. Komt belofte na. Fantastisch. Chapeau!!

Korte levertijd en giede service.

Bestelling kon binnen een paar dagen worden afgehaald. Klantgericht en behulpzaam.

goed geholpen en snel geleverd

Nog mails heek tevreden.

Goede service, snelle levering

Goede service, snelle levering

Snelle reactie op vragen en werkend product ontvangen

Zeer tevreden met mn aankoop voor de CV ketel. Zelfde dag nog een reactie op de mail gehad. Enig puntje van kritiek was de langere verzendtijd van 3 dagen. Dit was echter wel keurig aangegeven op de site. Maar een niet werkende ketel wil je natuurlijk zsm repareren.

Goed en snel top

Niets op aan te merken

Snelle levering en goed product

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Duurt lang en geen info

Bestelling week onderweg. Geen info over vertraging

De levering werd keurig aan de deur geleverd. Van aankoop tot levering werd ik op de hoogte gehouden, Top!

gewoon goed

product ok , voldoende communicatie , levering op tijd !

Bestellen ging makkelijk en de bestelling werd heel snel geleverd!!! Prima product voor die prijs, lekbak voor de wasmachine. Al met al heel tevreden. Bedankt.

ben supergoed geholpen

ik had een onderdeel nodig voor een vorstvrije buitenkraan waar ik geen ervaring mee had ,door effe heen en weer mailen snel het goede onderdeel in huis en de klant goed kunnen helpen ! hartelijk dank voor de moeite! vgr piet reniers

Snelle verzending

Jammer dat ik verkeerde artikel had besteld, dus moest het retour. Geld werd heel snel terug geboekt. Fijn, bedankt hiervoor

Fijn bedrijf om zaken mee te doen.

Spullen besteld en betaald. Meteen een orderbevestiging en even later een verzendadvies. Sneller kan het gewoon niet. Dus perfecte zaak!

Snelle afhandeling en goed kwaliteit producten. Een aanrader !

Zeer positief

Bestelling werd zeer snel verzonden en werd netjes geleverd binnen de afgesproken tijd. Product voldoet aan de verwachtingen.

VLOTTE LEVERING

CORRECTE PRIJS