De levering werd keurig aan de deur geleverd. Van aankoop tot levering werd ik op de hoogte gehouden, Top!

gewoon goed

product ok , voldoende communicatie , levering op tijd !

Bestellen ging makkelijk en de bestelling werd heel snel geleverd!!! Prima product voor die prijs, lekbak voor de wasmachine. Al met al heel tevreden. Bedankt.

ben supergoed geholpen

ik had een onderdeel nodig voor een vorstvrije buitenkraan waar ik geen ervaring mee had ,door effe heen en weer mailen snel het goede onderdeel in huis en de klant goed kunnen helpen ! hartelijk dank voor de moeite! vgr piet reniers

Snelle verzending

Jammer dat ik verkeerde artikel had besteld, dus moest het retour. Geld werd heel snel terug geboekt. Fijn, bedankt hiervoor

Fijn bedrijf om zaken mee te doen.

Spullen besteld en betaald. Meteen een orderbevestiging en even later een verzendadvies. Sneller kan het gewoon niet. Dus perfecte zaak!

Snelle afhandeling en goed kwaliteit producten. Een aanrader !

Zeer positief

Bestelling werd zeer snel verzonden en werd netjes geleverd binnen de afgesproken tijd. Product voldoet aan de verwachtingen.

VLOTTE LEVERING

CORRECTE PRIJS

snel en voordelig !

snel bezorgd aan een faire prijs

Snelle levering, product in orde. Zoals besteld ook geleverd.

Zoals het hoort: vlot, adequaat en snelle reactie op mail. Prettige vakhandel!

Bestelling geplaatst, niets ontvangen. Geen reactie op telefoon en mail.

Graag bestelling 37708 annuleren en terugbetalen!

Tot nu toe geen levering

Product besteld met 1-3 dagen levertijd. Status zelfde dag nog op 'verzonden' gezet. 1.5 week later nog niks geleverd en geen status updates.

Ik wacht nog steeds op mijn bestelling

Vorige week woensdag een bestelling gedaan, een volle week later nog geen bericht over wanneer mijn bestelling geleverd word of enig ander bericht. De genoemde 1-3 werkdagen levertijd klopt dus niet... De prijs was wel aantrekkelijk. Er vanuit gaande dat ik nog wel mijn spullen kan verwachten beveel ik dit bedrijf vooralsnog wel aan.

Rechtzetting eerdere beoordeling Butler 2000

Volgend op mijn eerdere review van 23 juli nam de eigenaar contact met mij op. Zonder aarzeling bood hij mij onder garantie een nieuwe Butler 2000 doucherek aan en een retourlabel voor het defecte rek. Inmiddels heb ik het doucherek ontvangen en stuur ik het rek met productiefout terug. Mijn advies : neem bij het minste probleem steeds contact op met Vakhandel Janssen. Mijn ervaring is dat hij zeker bereid is om op een vriendelijke manier het probleem te verhelpen. Bedankt.

Snelle levering , plaatje was in overeenstemming met het geleverde

Snel geleverd kwaliteitsproduct voor hele goede prijs Super tevren

Correct en op tijd geleverd.

Prettig en correct

Correct

Goedkoop product maar ook mindere kwaliteit

ik kocht een Butler 2000 douchrek systeem aan de helft van de prijs. Nergens tijdens de aankoop stond er vermeld dat het om een product ging dat slecht geproduceerd was. Ophangstangen staan niet loodrecht op rekken. Vermits ik reeds in het bezit ben van zo'n doucherek kan ik perfect vergelijken. Jammer dat men deze info niet meegeeft tijdens de aankoop.

Eerlijk en betrouwbaar

Prima site en bedrijf . Telefonisch contact verliep ook heel goed. Bezorging op de aangegeven tijd en netjes afgeleverd door de vriendelijke chauffeur. Wij zijn zeer tevreden.

Goeie ervaring

Snelle levering. Goede producten. Alles OK en tot de volgende keer

Makkelijk en snel

Materialen makkelijk gevonden op de site besteld en snel geleverd.

teleurgesteld

aangeschafte reparatieset VSH onvoldoende , Benodigde O-ring binnenmaat 17 mm dikte 2 mm niet aanwezig, overige materiaal niet nodig. Ik voel me bekocht, ring 17mm 2mm dik elders niet gevonden .Stuur me deze ring svp alsnog op. Voor mij was 22,74 euro weggegooid geld. Groet: Gerrit Mars Vlamingstraat 8 2011WS Haarlem Tel 023 5317734 (jullie zijn telefonisch niet bereikbaar! )

Oude Molenweg 137

6533WH Nijmegen