Schneller Versand

Große Auswahl und gute Preise sehr schneller Versand. Der Shop ist empfehlenswert

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Op zoek naar originele waterafvoer strips voor onze gebogen huppe douchecabine. Nergens te vinden totdat we vakhandel Janssen tegenkwamen, geleverd binnen 24 uur. Perfect wij kunnen weer fijn douchen

Gewoon goed en snel geleverd

Zeer prettig

vriendelijk, maar kon me helaas niet helpen

Ik had een glijschaal nodig voor mijn dakdoorvoer, met een diameter van 18 cm, voor een pijp van 16 cm met daaromheen een cm isolatie. Ik zag op de website van Janssen een glijschaal met diameter 18 cm, maar toen ik hem in huis had bleek de diameter 20 cm te zijn, dus te wijd. Ik moest hem helaas terug sturen. Ruilen was geen optie omdat er geen exemplaar in de gewenste maat beschikbaar was. Ik kreeg wel vlot het geld teruggestort op mijn rekening.

Snel gevonden en ontvangen

Kreeg benodigde zinken onderdeel snel gevonden bij de vakhandel en na bestellen zeer snel ontvangen en dat alles tegen een scherpe prijs.

Ik vind de geleverde reparatie setjes voor een vorstvrije buitenkraan wel duur.

Snelle levering en alles paste.

Voor een afzuigventilator unit in een woonhuis had ik een nieuwe ventilator nodig. De bestaand unit was niet uit te bouwen , er was een muur gemetseld. Kon wel de ventilator zelf wel los halen, niet het complete huis. Nieuwe ventilator besteld, de oude ventilator motor was van november 1993 , maar de nieuw geleverde paste precies. Vanmiddag ingebouwd , werkt weer prefect.

Snelle service en goed advies.

Na telefonisch contact,over artikel wat niet op tijd geleverd kon worden. Op advies een ander product besteld. Prijsverschil binnen paar dagen verrekend.

Ontvangen en goed telefonisch geholpen.

Zeker niet zoals ik mag verwachten.

Gekochte materiaal voldeed niet, verzendkosten zijn voor de consument. Duidelijke voor waarden, maar zet dan wel de juiste gegevens op de website. Dan zijn de kosten terecht maar in ons geval zeker geen positieve indruk.

Fijn dat ze zoveel hebben

Ik kon het onderdeel nergens vinden, door de goede omschrijving op de website heb toch mij buitenkraan kunnen voorzien van een nieuwe binnenwerk. Door de vele type was het toch mogelijk om de juiste te kiezen.

Snelle levering, degelijke producten

Airco muurgoot besteld, snel en goed verpakt geleverd. Er zitten echter geen pluggen bij de schroeven die in de verpakking bijgeleverd zitten maar hier had ik gelukkig wel wat voor liggen. De muurbeugel voor de airco unit is degelijk en sterk en alles zit er bij geleverd.

Snel,duidelijk en goed!

Zie boven.

Wc ventilator

Prettig geholpen en goed advies gekregen.

Correcte afhandeling bestelling.

Correcte afhandeling en goed product

Snelle levering en kabel van goese kwaliteit

snelle levering, geen commentaar

Makkelijk te bestellen via website. Geen vertraging on levering.

snelle en correcte levering.

dik okee!

Snelle levering en goede kwaliteit

beschadigde producten geleverd / nog geen follow up over afhandeling

zinken pijp geleverd die beschadigd was. Levering inmiddels ruim een week geleden; nog geen follow up gezien over nalevering van nieuw artikel.

Snelle levering en precies wat we nodig hadden

prima winkel

Artikel (lampel) werd keurig op tijd, volgens afspraak geleverd. De lampen zaten perfect beschermd in een grote doos. Dit is een winkel om te onthouden en vaker naar terug te keren.

Prima service,

Vragen snel en goed beantwoord, levering correct.

Prima, prijs, snel bezorgd, kortom op alle aspecten dikke voldoende

Prima, prijs, snel bezorgd, kortom op alle aspecten dikke voldoende