Ontvangen en goed telefonisch geholpen.

Zeker niet zoals ik mag verwachten.

Gekochte materiaal voldeed niet, verzendkosten zijn voor de consument. Duidelijke voor waarden, maar zet dan wel de juiste gegevens op de website. Dan zijn de kosten terecht maar in ons geval zeker geen positieve indruk.

Fijn dat ze zoveel hebben

Ik kon het onderdeel nergens vinden, door de goede omschrijving op de website heb toch mij buitenkraan kunnen voorzien van een nieuwe binnenwerk. Door de vele type was het toch mogelijk om de juiste te kiezen.

Snelle levering, degelijke producten

Airco muurgoot besteld, snel en goed verpakt geleverd. Er zitten echter geen pluggen bij de schroeven die in de verpakking bijgeleverd zitten maar hier had ik gelukkig wel wat voor liggen. De muurbeugel voor de airco unit is degelijk en sterk en alles zit er bij geleverd.

Snel,duidelijk en goed!

Zie boven.

Wc ventilator

Prettig geholpen en goed advies gekregen.

Correcte afhandeling bestelling.

Correcte afhandeling en goed product

Snelle levering en kabel van goese kwaliteit

snelle levering, geen commentaar

Makkelijk te bestellen via website. Geen vertraging on levering.

snelle en correcte levering.

dik okee!

Snelle levering en goede kwaliteit

beschadigde producten geleverd / nog geen follow up over afhandeling

zinken pijp geleverd die beschadigd was. Levering inmiddels ruim een week geleden; nog geen follow up gezien over nalevering van nieuw artikel.

Snelle levering en precies wat we nodig hadden

prima winkel

Artikel (lampel) werd keurig op tijd, volgens afspraak geleverd. De lampen zaten perfect beschermd in een grote doos. Dit is een winkel om te onthouden en vaker naar terug te keren.

Prima service,

Vragen snel en goed beantwoord, levering correct.

Prima, prijs, snel bezorgd, kortom op alle aspecten dikke voldoende

Prima, prijs, snel bezorgd, kortom op alle aspecten dikke voldoende

snelle levering correct uitgevoerd

snelle levering correct uitgevoerd

Makkelijk goed en snel

Overzichtelijk site met veel keuze. Producten makkelijk te vinden en eenvoudig te bestellen. Goede prijs en snelle levering. Prima!

zoals je mag verwachten keurig geleverd, op tijd, voor een redelijke prijs

zoals je mag verwachten keurig geleverd, op tijd, voor een redelijke prijs

Super bedrijf

geleverd zoals verwacht

Prima communicatie en geleverd zoals verwacht.

snel geleverd goed verpakt

Leuke prijzen en supersnelle verzending

Lange levering, kortaf contact

De levering duurt lang en het contact was erg kortaf, niet voor herhaling vatbaar..

Netjes, op tijd, goede prijs

Netjes, op tijd, goede prijs