VLOTTE LEVERING.GEEN PROBLEMEN.

VLOTTE LEVERING

correct en vlot

mijn probleem qua verzending werd vlot opgelost zonder extra kost.

Ik heb nog niks ontvangen

Ik heb nog niets ontvangen helaas

netjes gekregen wat ik had besteld.

Mooie site en snelle afhandeling. Komen afspraken na hulde

Mooie site en snelle afhandeling. Komen Afspraken na

Werkt conform afspraak

Bestellen is eenvoudig en er wordt conform afspraak geleverd.

Snelle levering, product als verwacht

Snel en netjes

Producten werden snel geleverd en waren netjes verpakt.

bestelling binnen 2 dagen geleverd

Goede service en snel geleverd

Aanrader om je spul te bestellen, snelle levering.

erg goed

binnen 1 dag onderdeel binnen en het was goed ook

Super snelle levering en communicatie. Top!

Snelle levering alles zoals het hoort

Goede producten, slechte bereikbaarheid

De producten en prijzen zijn prima. Mijn bestelling kwam te laat door een fout van de distribiteur. Dat kan gebeuren en de oorzaak lag niet bij Janssen. Ik werd hierover echter niet actief geinformeerd door Janssen. De telefonische bereikbaarheid is erg slecht. Ik stond 72 minuten in de wacht.

Posietief

correcte levering

puik

In een woord ,goed. De bestelde hulpstukken waren in de opgegeven tijd afgeleverd. De prijs was zeer redelijk

Snelle, correcte levering.

Ik las pas na mijn bestelling wat negatieve reviews maar mijn ervaring was prima. Binnen 3 dagen geleverd. Ging om leidingwerk en push klik connectors.

Geleverd zoals het hoort.

Top service, snelle vervanging kapot product

De levering van het stortdouche wtw systeem was vrij snel, maar helaas bleek het pakket beschadigd en de pijp een enorme scheur te hebben. Twee dagen nadat ik ze hier een mailtje over had gestuurd stonden ze voor de deur om een nieuwe af te leveren en de oude (kosteloos) mee te nemen. Het enige wat beter kan is dat ze me hier even over hadden moeten bellen/terug mailen. Nu had ik geluk dat ik net thuis was.

Voor de tweede keer iets besteld en wederom super snel geleverd..

We wilde een douche warmte wisselaar en toen ik bij de resultaten vakhandel Janssen zag staan twijfelde ik geen moment en heb ik direct daar besteld. De vorige keer waren ze erg behulpzaam bij het omwisselen van een door mij verkeerd besteld radiatorkraantje. Deze mensen hebben er echt verstand van!! Een puntje van verbetering, nu met corona zijn ze slecht bereikbaar en ik had geen verzend bevestiging ontvangen van mijn laatste bestelling. Toen ik probeerde te bellen ging toevallig precies de bel. En was mijn pakket al binnen.

Overkapping is schandalig duur voor wat het is

Hout is dun en trekt helemaal scheef Zeer zwakke kwaliteit Hout behandeling? Ik had beter een metalen overkapping gekocht Telefonisch contact gehad voor de levering en de telefoniste was niet vriendelijk

Perfect geregeld

Perfect geregeld

snelle levering en interessante prijs

Snel maar verkeerd

1 van de geleverde delen is van de verkeerde diameter ik weet dat het vooruit moet controleren maar als toch vertrouwen hebt kom je soms bedrogen uit en dat is verre van leuk als op het dak bezig bent en al een gat in het dakbeschot hebt gezaagd Daarbij vermeld ik dat het door een tussenhandel is geleverd maar toch .

makkelijk besteld op website snel en goed verpakt geleverd

eenvoudig gevonden op website besteld en snel geleverd.

Oude Molenweg 137

6533WH Nijmegen