Zeer tevreden.

Alles was volgens verwachting. Mooi op tijd geleverd.

keurig de online order snel verwerkt en verstuurd.

een bedrijf wat je kunt vertrouwen met je online bestellingen!

Mooi product

Gemakkelijk te monteren

Prima product en snel ontvangen.

Conform bestelde en compleet ontvangen. Na plaatsing cv klep werkte deze weer naar behoren.

Goed en redelijk snel

Het enige adres voor mijn lampen, goede website en redelijk snel geleverd.

slecht

product anders dan op het plaatje te zien en vervolgens word er niet op mijn mails gereageerd

Gemakkelijk bestellen met artikelnummer. Binnen twee werkdagen geleverd. Goed verpakt.

Positief

Waren wat problemen met de levering maar met een telefoontje naar vakhandel Janssen waar ik trouwens zeer vriendelijke mensen aan de lijn kreeg was alles binnen een paar dagen opgelost.zou zeggen doe zo verder en als ik nog iets nodig heb zal ik zeker niet twijfelen bij jullie nog iets te bestellen.

super

Super winkel altijd precies te vinden wat je nodig hebt op professioneel gebied of als klusser.Snel besteld en snel geleverd tegen een best aannemelijke prijs.Meerdere malen bestel en telkens top verzorgt. Zeer aanbevelingswaardig.

Super!!!

Perfect !!!!

Uitstekend bedrijf

Producten zeer snel en foutloos geleverd. Aanrader voor toekomstige aankopen

accurate levering

Prima afhandeling. Snelle en correcte levering

Prima afhandeling. Snelle en correcte levering

TOP

Professionele en service gerichte winkel.

Prima product als verwacht en snelle levering

Prima product als verwacht en snelle levering

Vlotte levering.

Goede kwaliteit en prijs

Goede site en op tijd geleverd.

Goede producten en prijsstelling.

Had wat spulletjes nodig waarvan ik me afvroeg waar ter wereld ik zoiets nog zou kunnen vinden. Nou gevonden dus, en voor een prima prijs. Levertijd was ietsje langer dan we vandaag de dag over het algemeen gewenst zijn, maar dat was niet zo belangrijk. Prima vakhandel.

telefonische uitleg was prima over het product

na enkele dagen in gebruik kan ik nog geen oordeel geven, het is wel een verbetering ten opzichte van de oude, veel minder geluid, en grotere zuigkracht

Uitstekende service

Scherpe prijzen, zeer snelle levering! Zeer tevreden

Goede winkel, snelle levering.

Keep it up.

Goed telefonisch advies en snelle levering

Oude Molenweg 137

6533WH Nijmegen