Uitstekende service

De levering van de bestelde producten verliep zeer snel, netjes verpakt afgeleverd.

Teleurstellend

ordernummer 32759 Dakventilator besteld met een bijbehorende plakplaat. Plakplaat stond geadverteerd met verschillende maten, verwarrend. Bij mijn bestelling nog gevraagd de juiste maat te controleren. Wat denk je.. verkeerde maat geleverd! Winkel wegens Covid-19 telefonisch niet bereikbaar, alleen per e-mail! 3 dagen later pas reactie, plakplaat met de juiste maat niet leverbaar. Geen excuses en een zeer onpersoonlijke reactie van Rik Janssen. Volgens de algemene voorwaarden van Vakhandel Janssen, bij een foutieve levering worden de retourkosten vergoed.. dus niet! Jammer!

alles prima, snel geleverd

Eenvoudig te bestellen. En zeer snel afgeleverd.

Geweldige snelle sevice,duidelijke gang van zaken je wordt goed op de hoogte gehouden van het bezorgen van je bestelling. Top ga zo door

Zeer snelle levering en goede prijzen, Top.

Geen reactie op een vraag

Ventilator met plakplaat besteld, maar wist niet of dat de goede plakplaat was. Dit bij de bestelling verteld en gevraagd om even contact op te nemen als het niet past. Telefonisch niet te bereiken. Geen reactie gehad, maar wel de verkeerde plakplaat. Aanbevelen staat op nee, maar dat is voorbarig, het kan altijd een incidentele vergissing zijn.

Goede prijzen en snelle service

Goede prijzen en snelle en uitstekende service

Klantvriendelijk bedrijf met overzichtelijke website

Omdat ik als leek niet precies wist wat ik moest hebben advies gevraagd aan de klantenservice. Snelle reactie gehad en mijn bestelling gedaan welke ook weer snel geleverd is. Super tevreden.

Prima product, informatie over levering kan beter

Precies het product gekregen wat ik wilde. Accessoires (adapter ring voor COMAP aansluiting) moest ik ergens anders vandaan halen. Verzending was laat doordat het product niet op voorraad bleek, informatie voorziening hierover had beter gekund.

Bestelling lekker snel en correct afgehandeld

Prima afgehandeld

top

precies als beschreven en snel geleverd

Correcte afhandeling

Mijn eerste bestelling bij jullie was een goede ervaring, alles duidelijk en goed afgehandeld. Prima

Top bedrijf

Snelle service, volgende dag al de spullen in huis!

ik moest mijn bestelling corrigeren en dat heeft men voortreffelijk gedaan

ik moest mijn bestelling corrigeren en dat heeft men voortreffelijk gedaan

snelle levering en simpel te regelen

een van de weinige waar ik dit onderdeel(verloop voor Zehnder ventilatie)kon krijgen

Snel in huis

Alles ging vlot Top !

Verkeerde kleur geleverd

Ik zag op het plaatje een zwarte fitting die bestelde ik. Maar er werden witte geleverd. En ik had zwarte nodig. Jammer.

Gewoon netjes geregeld en op tijd bezorgd

Netjes verzorgd

Prima omkasting voor airco

De levering van een omkasting voor de airco was goed verzorgd. Het is een mooie degelijke omkasting. Houdt regen en sneeuw tegen. Let wel op dat hij nagenoeg niet het geluidsniveau vermindert.

vlotte levering

vlotte levering van het bestelde, zonder problemen

Snelle levering, marktconforme prijs

Uiterst snelle levering! Zeer tevreden

Goede en snelle verzending !

Veel merkartikelen voor een goede prijs en snel verzonden (lijkt Bol wel...)

Volkomen tevreden

Doe graag zaken, de bestellingen kloppen altijd. Zijn vrij snel van leveringen. Ik zou zeggen ,ga zo door.

Veel keus en snelle levering

Zeker aan te bevelen

Oude Molenweg 137