Goedkope onderdelen mechanische ventilatie

Goede passende onderdelen om voor de mechanische ventilatie een dempend rubber voet toe te voegen. Na plaatsen van deze heeft het vervangen van de kogellagers ook echt effect en is het een stuk stiller in huis. Janssen heeft alles voor deze ventilatoren voor de beste prijs! Enige wat nog mist voor de 10 is de verzending, die was een dagje later dan verwacht (weet niet of dat corona gerelateerd is).

zeer goed

snel reactie op vragen via mail, goed advies en snel geleverd. Ook over het product ben ik zeer tevreden.

Vlotte levering

Correct en snel

Niet helemaal naar verwachting geleverd product

Keurige levering en uiteindelijk is het wel gelukt de kaarshulzen plus aansluiting aan te brengen. Ik was echter in de veronderstelling dat de hulzen zo over de oude aansluiting aan te brengen zouden zijn. Op de site was bij bestelling niet te zien dat ook het onderdruk met de aansluiting erbij hoorde.

Super, niks te klagen.

Snelle bezorging, goede service.

Super service en expertise

Superservice en expertise

Was mooi op tijd

Snelle bezorging Keurig verpakt Nogmaals prins service Gr ron polder

Snel en duidelijk

Mijn bestelling werd heel snel geleverd en de communicatie daar over was heel duidelijk. Ik vind wel dat als je beoordeeld wil worden door een klant, dat je minder verplichtingen moet stellen. Ik was eerder al afgehaakt... nu toch maar met tegenzin ingevuld.

Snelle levering en goede kwaliteit

absolute aanrader

groot assortiment. reageert zeer snel op email met de vraag welk onderdeel ik precies nodig heb. redelijke prijs-kwaliteit verhouding en snelle levering. een aanrader dus!

Dure levering volgens aankoopprijs/grootte/gewicht

Kwaliteit en snelheid levering Top maar leveringskost was te duur volgens aankoopprijs/gewicht en grootte

Duidelijke website en snel geleverd!

Duidelijke website. Kon goed vinden wat ik zocht. Snelle verzending met duidelijke Track & Trace!

Goede service, afspraken worden nagekomen

Duidelijke website, gevonden wat ik zocht en geleverd op het tijdstip dat was doorgegeven. Prima service

Kleinigheid besteld maar top service

Mooie kwaliteit

Sneller geleverd dan beloofd

Beetje jammer dat ik via Bol maar gedeeltelijke productlijn vond en een heel ander gamma vond via de eigen site.

je belt en wordt goed geholpen

Niet goed

Pompschakelaar besteld en betaald, maar niets ontvangen.

Top !

Telefonisch contact gehad of zijn vloerverwarming systeem snel konden leveren, De volgende dag voor negen uur was het geleverd op de klus !! Afspraak is afspraak! Helemaal top ( concurrent hadden werk dagen levertijd )

Snelle levering en goede service.

1-3 dagen levertijd is geen 2 weken levertijd!!!!!

zoals hierboven vermeld!!!!!

helemaal goed

Vlotte levering en tegen een goede prijs van een verwarmingselement voor een Daalderop keukenboiler. En wat Daalderop betreft: repareerbaarheid zoals het hoort. De kit bevatte ook een nieuwe set boutjes, dichting flens, prima gewoon.

Gewoon afhandeling en vervoer op tijd en correct.

Zie boven.

Top website snelle service

Snelle levering duidelijke site Prijstechhnice goed

Oude Molenweg 137

6533WH Nijmegen