Geweldige service!

Wauw wat een geweldige service! Ik was op zoek naar een langere airco slang, maar op internet nergens te vinden. Wel vond ik dat Vakhandel Janssen deze ooit verkocht heeft, dus ik belde ze om te vragen of er misschien niet nog eentje was achtergebleven in een hoekje van het magazijn. En warempel, ze hadden er nog een paar! Kennelijk eenvoudig werd deze toegevoegd aan de webshop zodat ik hem snel en eenvoudig kon betalen. Dezelfde dag nog verzonden, de volgende dag in huis. Wat een TOP service! Erg blij ook met de airco slang zodat hij aan kon met het hete zomerweer :)

Goed geprijsd en snel geleverd

Stond op de site dat ik contact moest opnemen vanwege levertijden. Ben netjes en snel geholpen.

Niet de beste

Geen vermeldingen voor extra kosten bij levering naar Belgie onlain ,Ik heb besteld , achteraaf sturen zij mij email dat ik moet nog bij betalen 59.95 euro, trekt op niets,dag.

super

prima levering,super kwaliteit.

Slecht product

Reserveproduct besteld voor buitenkraan. Best prijzig maar prima. Bij bezorging bleek t van plastic te zijn ipv RVS. Toch even geprobeerd of op de kraan past, één keer draaien en ik zag al dat t materiaal niet sterk genoeg was want je zag al sporen. Contact gehad maar geen mogelijkheid.tot retour. Niet ok.

Zeer snelle levering.

zeer snelle levering.

geweldig

Snel geleverd. Had een vraag en correct geholpen. Veel succes.

Dure verzendkosten voor een brievenbus pakketje!

Verdere in goede staat ontvangen

Correct maar prijzig!

Heb de eerste de beste site gekozen en besteld. Correcte en vlotte levering! Later zie ik ventilatieland.be en zie ik zelfde product 3 keer goedkoper... vond ik jammer! Maar... Toch bedankt voor vlotte levering!!! Groeten, Wim

Snelle levering product zoals omschreven

Prima afhandeling, sneller binnen dan verwacht dus overtreft de verwachtingen die vooraf gesteld zijn

Snelle levering en direct een bericht over verwachte levertijd

Snelle levering en direct een bericht over verwachte levertijd

keurige ITHO badkamer ventilator

De vorige was versleten, prettig dat deze vervanging weer paste op de oude raambevestiging. en bijzonder snel geleverd

Goede service, snelle levering

erg goede ervaring met vakhandel janssen. Snel geleverd en netjes verpakt. Geen feedback nodig

Prima goede service snel geleverd

Prima goede service snel geleverd.

Degelijke kwaliteit alsook snelle levering

Snelle en goede service en kwaliteit

Vakhandel met goede kwaliteit en goede service

op maandag besteld voor 17:00 dinsdag rond 1200 in huis, geweldig

Uitgebreide materialen. Enkele dagen in huis

Prima service Bij vragen snel antwoord. Versturen gaat goed. Prima ingepakt en zoals op de website in enkele dagen in huis.

Vlotte levering

Mijn bestelling werd snel geleverd. Prijs technisch ook dik in orde.

Snelle levering en perfect verpakt

hadden de evolar airco cover besteld. Binnen 2 dagen ontvangen. Nog even gebeld omdat op site staat dat er voetsteunen bij zitten, maar dat was niet zo.

Snel en goede levering

Voorafgaande aan de bestelling contact gehad over de levertijd van de inbouw contactdoos, deze was niet op voorraad. Conform de verwachting was deze in enkele werkdagen later thuisbezorgd. Top service!!

snel geleverd

prima. snel geleverd.

Jammer dat er een afvoerbuis van 180mm en 2m lang was dubbel gevouwen. Daardoor onherstelbaar beschadigd. Gelukkig kon ik het goede gedeelte nog gebruiken.

Deels netjes afgeleverd.

Vind jammer dat ik pas bij levering te lezen kreeg dat een artikel in nalevering kwam te staan.

Aardig personeel, goede service.

Je wordt goed geholpen, verstand van zaken. Goed assortiment. Prima prijzen. Enige nadeel, voordat de rekening opgemaakt is gaat er wel een te lange tijd over heen. Dit is dus als je in de winkel gaat kopen. Dit verdient echt aandacht.

Oude Molenweg 137

6533WH Nijmegen