Prima Product

Snel en correct geleverd

x

x

Goede service snelle levering

Mijn vorstvrije buiten kraan was lek ,met het juiste ondedeel kon ik het zelf repareren zonder hoge kosten

Prompte en snelle levering.

Werken snel en vakkundig Uitleg ook perfect.

Prima service.

Prima service. Kort en bondige reactie Levering was prima Alleen levering werd door pakket dienst beneden afgeleverd en niet netjes boven in appartement met lift waardoor vrouw iets langs en groot moest tillen.

top service

retour is zeer goed geregeld.

kan niet beter 10 op 10

er was een fout door mijzelf, deze werd na een mail en een telefoontje rechtgezet. ik ben zeer tevreden.

Uitstekende service

De bestelling en levering gingen zeer vlot. Top service.

Het produkt was er binnen een dag en was kwalitatief een verrasing .Was beter dan het originele die bij de airco kwam toen ik hem kocht .

Heel goede ervaring

Heel goede ervaring, alles top

Snel besteld snel geleverd

Top bedrijf houd zich aan afspraak omtrend leveren. Product goed verpakt. Top

Duurt lang en slecht bereikbaar

Eind mei airco besteld en na zelf gebeld te hebben gehoord dat hij niet leverbaar is. Verandert naar een ander op 4 juni en die was op voorraad en zou er binnen 2 weken zijn. Zelf weer gemaild vorige week en ze zeiden dat er een levering zou plaats vinden in deze week dus qw hoopte dat onze erbij zou zitten. Vandaag zelf weer gebeld en na een kwartier kreeg ik iemand aan de lijn en ze ging het navragen. Degene die het kon zien was bezig dus ze gaat me als het goed is terug bellen. Zou ze vorige keer ook doen maar toen ook niet gebeurd. Hopen dat ze vandaag wel terug belt en we snel onze airco krijgen!

Super snelle levering

Goede ventilator, snelle levering

Goed produkt en snelle levering.

Groot assortiment en prima levering.

Veel te bestellen en leveringen gingen redelijk snel en altijd goed, retouren geen probleem. Website kan beter maar je komt er altijd wel uit.

Product snel geleverd alleen slecht geïnformeerd

De producten die ik bij Vakhandel Janssen heb besteld zijn relatief snel geleverd, alleen werd ik niet geïnformeerd over de verwachte leverdatum. Ook geen track&trace ontvangen. Toen ik belde met Vakhandel Janssen werd aangegeven dat mijn order direct door hun leverancier aan mij geleverd zou worden. Na zelf contact te hebben opgenomen met de leverancier hoorde ik dat mijn producten op dezelfde dag nog geleverd zou worden en zo geschiedde. Al met al, snel geleverd alleen slecht geïnformeerd door Vakhandel Janssen.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, goed artikel

Goede bezorging en materiaal is goed

Had een buitenkraan besteld. 2 dagen later in huis. Bezorging was goed en materiaal uiteraard ook. En de prijs was gemiddeld/normaal. Ik ga hier zeker nog materiaal bestellen als ik wat nodig heb.

Snelle levering. Goede informatie verstrekking. Geen schriftelijke bevestiging/factuur ontvangen.

Prima levering.

Prima levering. Op tijd de juiste spullen.

Goede service en snelle levering.

Telefonisch zeer slecht bereikbaar

Ondanks belofte levering kwam veel te laat en pas na dreiging om te annuleren

ik heb heel goede ervaringen met het bedrijf

Als we voor de V.v.E. Egelantier een bestelling plaatsen is het bijna altijd de volgende dag in huis. Wel is het zo als we een motor van een ventilator bestellen krijgen we een hele box, en blijf de box bij ons in de opslag staan.

Snelle levering , netjes verpakt. Totaal geen klachten

Oude Molenweg 137