Snel en voordelig

Het product dat ik nodig had was het voordeligst bij vakhandel Janssen. Daarnaast was het er al na een dag. Mooiste zou zijn als de bezorgkosten er niet zouden zijn, maar verder 100% tevreden.

snel in huis

makkelijk besteld. snel in huis.

Mijn online bestelling is Goed verpakt en snel geleverd.

Duidelijk, Accuraat en snel

Duidelijk, accuraat en snel

Airco keurig afgeleverd.

De bediening van de airco is makkelijk te doen.De airco doet z'n werk goed prima product.

top

topbedrijf

retour sturen

Snell geleverd maar retour is probleem.Duurt heel lang voor dat de telefoon opgenomen wordt.Een heleboel gezeur.Nu maar wachter wanneer er een nieuwe wordt gestuurd.Ik wordt hier Niet vrolijk van!

Inhoud van het pakket was krom

De holle schroefdraad kwam krom uit de doos verpakking. Deze wel weer redelijk recht kunnen krijgen maar een kartonnen koker oid zal beter zijn.

U heeft een verkeerd model geleverd, e-mail gestuurd, zending teruggestuurd, geen reactie gehad.

Mijn levering is toegekomen maar het is een verkeerd model. In mijn bestelling, orderbevestiging en op de factuur staat model Sanibroyeur Sanipack 005050. Hetgeen geleverd is geweest is een Sanibroyeur Sanipack Pro UP. Deze heeft grotere buitenmaten en de uitgang zit aan de andere zijde van het toestel. Door de grotere buitenmaten kan ik deze niet installeren in de beschikbare ruimte. Graag had ik het juiste model opgestuurd gekregen, Sanibroyeur Sanipack 005050. Ordergegevens - Order 27204 Graag had ik vernomen wanneer het juiste model gaat geleverd worden.

Goede kwaliteit

Snelle levering En goede kwaliteit

Snelle levering, scherpe prijs en goed assortiment!

Snel geleverd en qua prijs niet beter te vinden! erg tevreden.

Snelle levering en goede prijzen

Artikel is snel geleverd en prijs was goed elders was het art stukje duurder

Goed product. Snel geleverd.

zeer tevreden

goede producten aan eerlijke prijzen

Snelle en correcte leverancier.

Snelle en correcte afhandeling van bestelling.

Niet

Top kwaliteit

Goede levering, top kwaliteit !

Correcte en snelle levering

Correcte, snelle levering en interessante prijs

Helemaal goed

Snel en goed geleverd. Toen bleek dat ik een verkeerde maat had genomen van de slang die ik besteld had, was het geen probleem om dit om te ruilen.

En een heel snelle levering!

Hele goede ervaring zeker aan te raden

Prima prijs kwaliteit

Keus gemaakt van het artikel zoals gezegd prima prijs / kwaliteit en vlot geleverd. Aan Janssen ligt het niet, da handleiding bij het product voor een leek was erg summier.

Zeer goed. Zou het aanbevelen bij anderen

Bestelling gedaan. Doch echter alles was niet in voorraad. Via de mail op de hoogte gehouden omtrent de nalevering.

Oude Molenweg 137

6533WH Nijmegen