Uitstekend en snel in levering

Had een vervangend onderdeel nodig voor mijn kraan. Vakhandel Janssen had deze op voorraad, en leverde snel, zoals beloofd.

Goed hoor

Ik kocht het Ubbink HR-WW koppelstuk 150 mm (binnenmaat), en zoals ik al vermoedde past deze perfect op de ventilatie-aansluiting van mijn Ubbink schoorsteen. Dit koppelstuk is een beter uitgangspunt dan een verloopstuk, want deze is stormvast. Mijn doel heb ik dus bereikt, nu de aansluiting niet meer kan los waaien.

Klik, klik bestel en het product werd snel geleverd

Ik kon met slechts enkele 'klikken' het product vinden, bekijken, bestellen en de levertijd was top!

Ik heb mijn pakket helaas nog niet ontvangen.

Kan het product niet beoordelen omdat ik het nog niet ontvangen heb. Het duurt langer dan ik had gehoopt, volgens mij is er iets niet goed gegaan bij de vervoerder

prima artikel, prima prijs, prima verzendservice

webshop met ruim aanbod, aantrekkelijk geprijsd. besteld artikel werd snel geleverd. levering voldoet aan de verwachting.

Heldere website met goede opvolging

Ben nog in afwachting van het terugstorten van de retour gestuurde goederen omdat deze helaas niet paste. Vervolgens een ander onderdeel op de bestellijst benoemd. Benieuwd of dit opvolging krijgt.

perfect verlopen ! bestelling, levering, kwaliteit 100%

webwinkel zoals het hoort + snelle respons op vragen

Prettige website/goede prijs kwaliteit

Een omkasting voor de airco gekocht. Wilde naderhand weten in welke RAL kleur gespoten. Netjes antwoord binnen 2 werkdagen. Info op website is compleet en duidelijk.

goede en snelle service

gode en snelle service

Een voorbeeld voor vele anderen

Een uitstekende service en een vlotte levering

Prima en snel geholpen !!!

Snelle en goede levering

Goede snelle levering. Het product moet ik nog gebruiken dus heb hierover nog geen mening.

Super service

Snelle levering van juiste product!!

levertijd was 1 - 3 dagen. Het product had ik de eerste dag al in huis.

Vlot geregeld en goed ontvangen

Snelle levering, goed product

Snelle levering en erg mooi product. We zijn helemaal tevreden.

Het ging allemaal vlotjes en de dag erop had ik m n motor.

Het ging allemaal heel vlotjes

Goede snelle service

Gewoon goed, valt niets aan toe te voegen

Zeer mooie aluminium cover om de airconditioning

Duidelijke afspraken en een goede en snelle levering. Wij zijn erg tevreden over de aluminium cover/kast om onze airconditioning buitenunit. Degelijke afwerking en een mooi geheel is het geworden.

prima geregeld

Zeer menselijke service !

Had 5 lampen van 300w bij Vakhandel Janssen besteld. Bij aankomst bleken er 2 tijdens het vervoer gesneuveld te zijn, terwijl ze toch zeer stevig ingepakt waren. Per mail gaven wij bij Vakhandel Janssen aan dat dat gebeurd was. Zonder aarzelen deelden zij ons mee, dat er 2 nieuwe lampen op hun kosten en gratis weer naar ons opgestuurd zouden worden. Die hebben wij ondertussen in goede orde ontvangen. Daaruit blijkt dat zij hun klanten zeer ter dienste zijn.

Levering op tijd

geleverd zoals het hoort

Ik heb een gebruikt product gekregen

Ik heb vorige week een douche ventilator gekocht deze was duidelijk al een keer in gebruik genomen en retour gebracht. Er zaten zelfs wat verf spetters op, en plastickjes die je volgens de beschrijving eruit moest drukken waren er al uit. Heel slecht eigenlijk! Wel in een nieuwe doos, dus in eerste instantie had ik het niet in de gaten.

Oude Molenweg 137

6533WH Nijmegen