Uitstekende levering

Andere dag al geleverd met dpd!

Matige opvolging na levering verkeerd onderdeel

Nadat een verkeerd onderdeel was geleverd en navraag kreeg ik steeds een mail dat het bekeken zou worden met de leverancier. Pas na 3e keer zelf navragen kreeg ik uiteindelijk een reactie dat de leverancier niet het bestelde onderdeel kon leveren. Geen fouten door dit bedrijf maar wel gebrek aan pro-activiteit. Ook al was ik maar een kleine klant voor een kleine bestelling...

Heb gebeld met de monteur en kreeg prima advies waarvoor dank

Ruim assortiment, goede informatie en correcte levering

Alles volgens afspraak geleverd

Ik heb alleen een ventilator uitgezocht en bij Janssen besteld. Alles liep gewoon zoals door jullie aangegeven. Betaling bezorging ed.

Slecht

Bestelling is tot heden nog niet aangekomen, op de site wordt 1 tot 3 dagen aangeprezen nu 14 dagen verder nog steeds niets. Janssen had beloofd het TNT barnummer door te sturen, ook niet nagekomen,anders kon ik bij TNT informeren, deze hebben echt het bar nummer nodig

Mooie producten maar let op de randvoorwaarden

Mooie producten, helaas slecht verpakt en niet correct bij ons afgeleverd. Ook bepaalde producten passen niet onderling in het geleverde pakket; slordig. Maar ben wel content dat ze deze zaken online aanbieden. .

Correcte en snelle verwerking van de bestelling.

Deugdelijke verpakking. Helemaal niets te klagen.

TOP shop

Zeggen wat zij gaan doen en vervolgens doen zij wat zij gezegd hebben. Goede prijzen snelle levering en absoluut geen enkele onnodige email. Gewoon bij je account kijken en je weet alles. Hier blij ik als oud Nijmegenaar zeker klant.

Snel netjes

Een eadyvdrain put besteld. Snel ontvangen en netjes verpakt

zeer goed

alles was snel in huis en zoals gevraagd

Snel en correct tegen concurrerende prijs geleverd

Alles correct en snel aangeleverd!

Probleem snel verhopen

Verkeerde slang bezorgd, maar na een e-mailtje alles in orde gemaakt. Nieuwe slang geleverd, verkeerde werd gelijk mee terug genomen.

snel geleverd

Mijn bestelling is snel geleverd en was goed verpakt en werd goed op de hoogte gehouden wanneer de bestelling zou worden geleverd

100% Ok!

100% Ok!

Zoals beloofd

Uitmuntende service

wel goed

Ik had schuimringen besteld voor een Itho afzuiger. De geleverde ringen waren niet de afgebeelde ringen bij het artikel, maar anderen. Deze staan op andere sites als universele ringen. Dat is jammer. ik heb ze met wat extra plakband ter versteviging kunnen aanpassen.

ok

ok

Supersnelle service!

Ik ben tevreden. Na besteld te hebben via de website kreeg ik na een half uur al een mail dat mijn pakket verwerkt was. Twee dagen later had ik mijn pakketje in huis. Erg blij mee!

Prima levering. Beetje ruime doos voor 4 kleine doosjes erin. Maar netjes verpakt en heel ontvangen

Uniek

De enige die online verkocht wat ik zocht, leek niet direct een goedkope oplossing voor wat ik nodig had, maar aangezien het tot voor mijn deur werd gebracht zonder dat ik verder opzoek moest gaan, was de beste oplossing. Prima verpakt en goed op tijd ondanks de crisis.

Kundig, snel en flexibel

Supersnel geleverd, goed verpakt en tegen competitieve prijs (Design ventilator itho voor wc en badkamer). Door onze fout verkeerde model besteld, zonder probleem kunnen omruilen. Blij met zo’n -no nonsense- bedrijf! Graag tot een volgende bestelling.

Makkelijk besteld, netjes op tijd geleverd, zonder die belachelijke hoeveelheid mailtjes van tegenwoordig.

Oude Molenweg 137

6533WH Nijmegen