Super sevice

Goede prijs kwaliteit

Correcte en per omgaande levering

Correcte en per omgaande levering. Geregelde mail-momenten na bestelling over voortgang.

Snel besteld en snel geleverd.

Geen idee

Geen idee zal wel goede producten zijn want ik heb hem gelijk geretourneerd

Snel en goed

Prijs was top

Goede webshop, alleen weinig info wanneer de bestelling bezorgd word.

Helaas had een zinken buis heel erg gedeukt. Dit was een stuk van 0,5 meter, en zat in een doos. Waarschijnlijk gebeurt tijdens transport. Ik vond het jammer dat er helemaal niet gecommuniceerd werd wanneer het pakket bezorgd zou worden en door welke bezorgdienst. De webshop zelf valt niks op aan te merken.

Graag had ik een hoger cijfer willen geven!

Voorheen was er in het postpakket altijd een lijst met art.nrs. bijgevoegd! Bij mijn laatst aankoop, ontbrak m.n. de lijst met art. nrs. + nog eens 2 stuks artikelen, na heen en weer gebeld te hebben is het uiteindelijk toch nog goedgekomen maar jammer om dit zo te moeten ervaren,Graag in de toekomst wat meer nauwkeurigheid met de aankoop van de artikelen. Met vriendelijke groet, Peter Maas

Tevreden klant

Prima prijs, snelle levering.

juiste product goed geleverd

correcte levering

Ziet wel goed uit maar heb ik nog niet geprobeerd.

TOP

Op tijd geleverd en mooi materiaal.

Vlotte afhandeling van mijn bestelling

Bij telefonisch contact is mijn vraag deskundig beantwoord en is daarna mijn bestelling vlot afgehandeld.

Goede prijs, goede service

Had geen bevestigingsmail gekregen na mijn bestelling, dus voor de zekerheid even gemaild. Kreeg snel antwoord dat mijn bestelling goed was aangekomen en wanneer ik hem kon verwachten.

Duidelijk, snel, precies wat ik verwachtte

Eerst gebeld over produkt. Ben goed te woord gestaan en het bestelde produkt werd snel geleverd. Precies zoals het verteld was.

zeer hulpzaam

Nog geen leverling

Ik kan nog geen beoordeling geven aangezien ik nog geen levering kreeg.

Zeer snel en kwalitatief

Producten zijn altijd heel snel in huis, correct en kwalitatief.

Positief

Correct en snel.

Goede ervaring

Snelle levering en goed materiaal.

goed bedrijf

alleen de vrachtpost is klote rik heeft me goed geholpen mijn dank hiervoor

De kracht van de schakel

Niet alles vervangen maar alleen het onderdeel jullie verstaan je vak.

Snelle en goede levering.

Goede en snelle levering.

Zeer tevreden van kwaliteit en snelheid !

Zeer tevreden van kwaliteit en snelheid ! Duidelijke website Snelle verzending

Netjes geregeld en snel geleverd

Oude Molenweg 137

6533WH Nijmegen