De koppeling tussen oud en vervanging was duidelijk.

De internet site is overzichtelijk, hierdoor kon ik relatief eenvoudig vervangende onderdelen voor mijn 22 jaar oude ruimte ventilator vinden. Dus duidelijke koppeling tussen de coderingen van onderdelen die toen golden en de thans aangeboden vervangende onderdelen. Was iets duurder dan allerlei andere aanbieders van vervangende onderdelen, maar als je deskundigheid niet verder gaat dan het goed kunnen lezen van oude coderingen en die op een internetsite die een duidelijke koppeling daarmee legt valt het alleszins mee. Op de dag van de bezorging nog de vervangende onderdelen geplaats en het werkt naar behoren.

Netjes snel en correct afgewerkt

Prima, zeer tevreden.

Mijn bestelling snel en met trackentrace ontvangen. En goede prijs/kwaliteit.

SNEL GELEVERD

en goede prijs

prima en goede prijs

primagoed

Duidelijk en snelle goede levering.

Prima ervaring , goede prijs en snelle levering. Men wordt goed op de hoogte gehouden van bestelling en is goed verpakt. Super

Snelle levering communicatie kan beter

Na de bestellen volgt geen email over de ontvangst van de bestelling en bevestiging van betaling daarna wel een snelle en correcte levering

correcte en snelle levering

duidelijke site met juiste beschrijving. snel gevonden wat ik zocht een na bestellen ook snel bezorgd

Zeer goed en snel

Om 14 uur besteld, volgende dag om 12 uur ontvangen.

Gisteren aangesloten. Heerlijk stil apparaat.

zeer goed, correcte prijs en snelle levering.

Positief

Alles naar wens

Snel bezorgd en het artikel voldoet geheel aan de verwachting

Prima bedrijf

Artikel(en) zijn goed te vinden op de site. Snelle levering.

Snel!

Snel, goed verpakt, overzichtelijke factuur.

Correcte informatie

Snelle hulp, goede uitleg over installatie product

Snelle reacties op mijn vragen. Bestelling correct uitgeleverd!

Snel en professioneel afgehandeld

Snelle en professionele afhandeling van de bestelling

Snel en professioneel

Snel en professioneel

Degelijk en snel

Slechts in 2 dagen geleverd! Netjes verpakt, duidelijke communicatie. De track & trace is erg handig.

Prima snelle levering

Goede ontstopper

Mooie kwaliteit, scherpe prijs, goede service

Wij bestelden een douchebutler die volledig beantwoordde aan de omschrijving en aan onze verwachtingen. De prijs viel zeer goed mee en het pakket werd snel en correct geleverd.

prijs-kwaliteit en levering: top

Heel erg tevreden over deze vakhandel: no nonssens.

heel goed

netjes

Snel en correct

Zeer behulpzaam en goed advies bij de bestelling van diverse installatie-onderdelen.

Levering 3 dagen, maar verder alles goed

Bij bestelling stond al levering 1-3 dagen. Het werden er dus 3. Verder alles ok.

Oude Molenweg 137

6533WH Nijmegen