Niet geannuleerd

Direct na het bestellen bleek dat de lamp zelf kapot was en heb ik de bestelling geannuleerd via het algemene mailadres "info@vakh...." met verzoek tot annulering bestelling en terugstorten van het geld. Helaas werd hier geen respons op gegeven en ook geen geld terug gestort. De bestelling werd later alsnog verzonden. Wettelijk gezien had men mij deze bestelling moeten annuleren.

ga zo door

niks op aan te merken. in het weekend besteld. dinsdag in huis

Correct en vlotte service

Wij bedanken de Firma Janssen voor de vlotte en correcte service en levering van de door ons bestelde producten, Top !

Prima leveringen.

Goede prijs/kwaliteit en duidelijke informatie.

Snelle levering, juiste product!

Snelle levering zoals het hoort, goede prijs!

goed aanbod en snelle en correcte levering

mijn eerste bestelling hier. zeer tevreden.

Klantvriendelijk en geen gedoe

Ik had een dimmer besteld keurig nieuw in de doos maar bleek defect . 1 belletje aan gewaagt en werd vriendelijk geholpen en de man zou een nieuw exemplaar verzenden . Inmiddels in huis en zojuist geplaats 👍

Snelle levering en prima produkten

x

Erg goed.

In eerste instantie verkeerd product gekregen. Kan gebeuren. Snel en correct opgelost. Top.

Snel en correct geleverd

Kleine bestelling van Wago lasklemmen snel en correct geleverd. De 2-polige lasklemmen Wago 221 zelf zijn mooi klein en geschikt voor zowel harde als zachte kern met een simpel klemmetje. Hiermee zijn ze erg handig om een wandlamp in een extra kleine (5cm) inbouwdoos aan te sluiten. Meestal heeft de wandlamp namelijk zachte kern en werkt een standaard lasklem dus niet.

snelle levering goede prijs kwaliteitverhouding

beloven niet alleen zij doen het ook

Prima. Duidelijke website, vlot verzonden, prima prijs.

Niets op aan te merken, tevreden klant op alle vlakken: verzending, website, betaling, prijs.

Volgende keer.....zeker weer!

Snel en accuraat product voldoet precies

goed wat er verwacht word gebeurt ook misschien snellere levering, zeker met CV relevante dingen in de winter

Correcte en snelle behandeling!

De bestelling was buiten mijn verwachtingen in zeer snel ter plaatse, correct en in goede staat afgeleverd, bedankt voor de service.

Uitstekende service

Geleverd zoals besproken

Ook grotere bestelling werd binnen 2 dagen geleverd.

Uitstekende service!

Product werd snel geleverd en veilig ingepakt. Product is van hoge kwaliteit.

goed telefonisch contact en snel een goede oplossing

was op zoek naar een vervangende motor voor een wtw systeem. Vakhandel Janssen heeft dit goed opgepikt en kwam snel met een vervangend model. bestellen op de website ging makkelijk en de levering was prima in goede verpakking en op tijd. een dikke pluim wat mij betreft.

goede service

Ga zo door

Duidelijke website en zeer snelle levering

Prima product, binnen 24 in huis, Perfect!

Prijs kwaliteit top

Eerlijke prijs voor goed product

Oude Molenweg 137

6533WH Nijmegen