Pluspunten
Snelle en correcte levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Tja, gewoon besteld en gewoon geleverd. Precies wat je zou verwachten.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Zeer snel bezorgd in Frankrijk! Zeer redelijke verzendkosten. Perfect verpakt zonder plastic materiaal. En ook nog eens de laagste prijs die ik online kon vinden. Vijf sterren dus!
Pluspunten
Alles klopt, betrouwbaar bedrijf!
Pluspunten
alles perfect. top
Verbeterpunten??
Pluspunten
Altijd goed en snel!
Pluspunten
Snelle levering, eenvoudige online bestelling.
VerbeterpuntenDoos lijkt al eens open geweest te zijn. Product echter prima in orde. Geen sporen van eerder gebruik. Waarschijnlijk een bestelling die na openen terug gekomen is.
Pluspunten
Goede communicatie en snelle levering
Pluspunten
Denkt mee. Vriendelijke mensen. Vak kennis.
2x achter elkaar een incomplete bestelling gekregen
Pluspunten
VerbeterpuntenHandleiding er bij of filmpje met instructie zou fijn zijn geweest
Direct na idealbetaling een bevestigingsmail sturen dat de bestelling is ontvangen.
Pluspunten
Snelle levering Correcte levering Product was makkelijk gevonden in de webschop
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Perfecte eindstop
Pluspunten
Dit bedrijf is zeer betrouwbaar en heeft kennis van zaken. Vragen worden snel en correct afgewerkt.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Net behandeling aan telefoon
Oude Molenweg 137
6533WH Nijmegen