Pluspunten
Was de goedkoopste met de ventilator-kast
VerbeterpuntenCommunicatie over verwachte levertijd.
Pluspunten
snel leveren en geode communicatie
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Snelle levering en adequate communicatie
VerbeterpuntenAutomatisch bericht wanneer de producten verzonden zullen worden.
bij retournering van goederen sneller overgaan tot terugbetalen!
Pluspunten
Ik ben heel blij dit bedrijf gevonden te hebben. Zij leveren n.l. wél de benodigdheden voor speciale installatiewerkzaamheden (airco), waar anderen 'nee'-verkopen of omdat ze het simpelweg niet in huis hebben. Dat bij de orderverwerking de techniek hen in de steek liet, is hen m.i. niet aan te rekenen. Ze hebben het daarna ook heel goed opgepakt. En,.... ze doen wat ze toezeggen.
VerbeterpuntenDe facturering kan misschien ietsje beter. Ben n.l. niet gewend zelf om de factuur te moeten vragen. Maar begrijp het wel, in het licht van de omstandigheden.
Pluspunten
Geen problemen. Netjes de bestelling afgehandeld.
Pluspunten
Super snel ontvangen, heldere site. Top
Pluspunten
Prima webwinkel
Pluspunten
Vraag over de functie van de Perilex aansluiting van een WTW werd kundig beantwoord. Bestelling volgende dag in huis en tere delen erg goed (apart) verpakt.
Oude Molenweg 137
6533WH Nijmegen