Pluspunten
De gen die ik aan de telefoon had voor informatie getuigde van vakkennis.hij wist precies over welke ventilator ik het had . zijn advies kwam helemaal over een met de ventilator die ik op het oog had.
VerbeterpuntenOp dit moment niet
Pluspunten
Vlot, zakelijk, behulpzaam en correct. .
Pluspunten
Duidelijke site, met zorg ingepakt en verstuurd!
Pluspunten
Super service!
Pluspunten
Duidelijke website, goede informatie over levertijd en status order.
Pluspunten
Snel
Positive
Competitive prices, reliable and trustworthy. Quick problem solver. Delivered as promissed.
SuggestionsImprove on communication with your clients about delays. Especially, should reply to emails once received from your customers.
Pluspunten
snelle en duidelijke antwoorden en advies op vragen. Super snelle levering
Pluspunten
Levertijd zou 3dagen duren, maar volgende dag al in huis. Perfect Communicatie via mail uitstekend.
Pluspunten
Correct en eerlijk aan de telefoon...snelle levering.
VerbeterpuntenDoorgaan zo...
Pluspunten
ook goed te bereiken.
Pluspunten
1e bestelling, en dit verliep geweldig, alles volgens afspraak
Oude Molenweg 137
6533WH Nijmegen