Pluspunten
Nooit problemen gehad; Vitatheek bevalt mij prima. Hebben indertijd zelfs op mijn verzoek een artikel in hun assortiment opgenomen (Vitalux Plus).
Pluspunten
uitgebreid assortiment, prijs
Verbeterpuntenlevertijd
Pluspunten
assortiment. site overzichtelijk, iets te vinden is gemakkelijk
Verbeterpuntenproduct informatie zoals samenstelling ontbreekt vaak
gebruikmaking van een ophaalpunt?
Pluspunten
Ze hebben bijna allse wat ik nodig heb en voordelig geprijst
VerbeterpuntenZouden sneller kunnen bezorgen
Pluspunten
Ik ben tevreden dat ik via een dokter vitatheek ontdekt heb. Qua prijs, en ook de vlugge bestellingen die ook in orde zijn b, ben ik ook zeer tevreden en zal blijven via vitatheek bestellen
VerbeterpuntenIk heb nog geen te verbeteren punten ontdekt, maw ben ik tot nu toe tevreden over de gang van zaken bij vitatheek
Pluspunten
Groot assortiment. Lage prijzen.
VerbeterpuntenLevertijd kan sneller
Pluspunten
Als je een mail met een vraag stuurt, krijg je snel antwoord en advies terug. Gaat er ergens iets mis, dan wordt dat snel naar teveredenheid opgelost. Verschillende producten met aanmerkelijke korting.
VerbeterpuntenGeen verzendkosten bij een max. bedrag. b.v. € 100.-
Pluspunten
De extra korting bij Vitatheek kan de klant al snel veel voordeel opleveren.
Pluspunten
snelle levertijd, redelijke kortingen, snelle afhandeling van opmerkingen.
Verbeterpunteniets meer korting?
Pluspunten
snel, produkten van goede kwaliteit met uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en zeer correct wat betaling, levering enz. betreft een aanrader!
Pluspunten
Grote sortering en snelle en correcte reactie bij vragen/opmerkingen per e-mail.
VerbeterpuntenZou graag bij grote bestellingen - bijvoorbeeld boven € 150 - geen verzendkosten berekend krijgen.
Pluspunten
Goed en door voor een bepaald bedrag te bestellen bespaar je veel geld op vitamenen e.d. die je nodig hebt. Prima.
Pluspunten
Als positief punt zou ik willen melden dat ik altijd zeer tevreden ben. Ik hoop nog lang klant te kunnen blijven van Vitatheek.
VerbeterpuntenJa, ik zou het prettig vinden wanneer Vitatheek de verzendkosten voor zijn rekening zou willen nemen wanneer een klant voor meer dan 100 of 125 euro heeft besteed.
Pluspunten
Goede prijzen voor merkartikelen.
Pluspunten
!!!!!
Verbeterpunten--
Pluspunten
goed voordelig en goede comunicatie
Verbeterpuntennee
Pluspunten
als u het aantal sterren bekijkt kan ik er niet veel aan toevoegen , voor mij zeer correct, goede, snelle, service en klantvriendelijk .