Correcte prijs en snelle levering. Prima
Twee artikelen niet geleverd maar tog veel geld voor betaald! Tot nu toe nog geen communicatie van vitatheek - ook moeijlik te berijken.
Geachte mevrouw Anthonissen, Het spijt ons dat uw bestelling niet in zijn geheel uitgeleverd kon worden. Door de corona-crisis zijn sommige supplementen sneller uitverkocht geraakt dan de fabrikanten kunnen aanleveren. Zoals eerder doorgegeven zijn de bijbehorende terugbetalingsopdrachten inmiddels bij ons verwerkt en zou u inmiddels het bedrag dat u hiervoor betaalde teruggestort hebben gekregen. Onze excuses voor het ontstane ongemak.
Onvoorstelbaar slecht, we wachten al meer dan een maand op onze bestelling, ze zijn onbereikbaar, reageren nergens op enzo.
Bedankt voor uw bericht en wat vervelend dat u de nalevering nog niet ontvangen heeft. We hebben u hieromtrent meerdere mailtjes gestuurd maar ik zie nu dat u een incorrect mailadres aan ons doorgegeven heeft. Waarschijnlijk heeft u onze bestellingsbevestiging en ook ons verzendmailtje niet per e-mail ontvangen. Kan dat kloppen? De na te leveren Vitamine C wordt door de Corona-crisis helaas pas eind mei leverbaar verwacht. Wenst u hier nog op te wachten? Of zullen wij het hiervoor betaalde bedrag terugstorten? Graag horen wij van u. (Een antwoord op [email protected] is ook akkoord.) Onze excuses voor de ontstane ongemakken. Met vriendelijke groet, Team Vitatheek
Half maart iets besteld. Nog steeds niet ontvangen. Men zegt bereikbaar te zijn, maar niemand neemt op, op de vastgestelde belijden. Ook geen mogelijkheid om een boodschap achter te laten. 3 x gemaild ook geen reactie!
Beste Fiona, dat is inderdaad niet goed gegaan. Wij mailen u over uw bestelling. We zijn bijna weer bij met de enorme drukte ten gevolge van de corona crisis bij en zijn vanaf maandag weer normaal bereikbaar.
Ik wacht nu 10 dagen op bestelling no 1 en 7 dagen op bestelling 2. Betaald natuurlijk,. Stel dat mijn bestelling fout is gelopen kan ik zo nog tot 31 dec wachten??? Helemaal geen communicatie is wel erg ongemakkelijk. Een automatisch bericht sturen als na 5 dagen de bestelling nog niet rond is, is toch niet onmogelijk? De spullen bestel ik omdat ik ziek ben. Ik had goede ervaringen maar nu vragen jullie wel veel van mij, Vitatheek! Ik beveel jullie voorlopig maar niet meer aan.
Het spijt ons Marieke. Het was bijzonder druk de afgelopen weken, wel 3 keer meer dan normaal. Wij hadden daarom zo druk dat het ons niet lukte u te informeren. Uw 2 orders zijn uitgeleverd en wat door de Corona crisis niet op korte termijn geleverd kon worden hebben wij gecrediteerd. Excuus nogmaals voor de nare ervaring.
18maart bestelling geplaatst en gelijk betaald van bijna 100euro en nog steeds niets ontvangen!! Inmiddels meerdere emails gestuurd, wordt niet op gereageerd en telefonisch niet bereikbaar?!?! Corona-crisis op niet, zi behandel je je klanten toch niet?! Laat iets weten of stort mijn geld terug!!!
Beste Kim, de Corona crisis heeft een enorme drukte tot gevolg gehad. Uw pakket was verzonden binnen de opgegeven termijn maar helaas zoekgeraakt bij PostNL. Door de enorme drukte raakten we achterop met antwoorden en zodoende heeft u te lang op een reactie moeten wachten. Uw bestelling is inmiddels op uw verzoek geannuleerd en gecrediteerd. Excuus nogmaals voor het ongemak.
Heb 14 dagen een bestelling geplaatst en heb nog steeds niksgehoord,zelfs track en trace is niet aangemaakt,ze zijn door corona drukte niet te bereiken. Heb begrip voor wat vertraging in deze hectische tijd,maar waarom bezorgen de hema en bol.com wel via 24 uur? Het zijn weerstandsverhogende middelen die ik besteld heb,en ik heb een idee dat er gewoon geen voorraad was tijdens mijn bestelling,maar vermeld dit dan netjes!!!!. Dit was mijn eerste en tevens laatste bestelling bij deze firma,en waarschuw de nieuwe kopers, niet
Beste Lena, Het weerstandsverhogende deel van uw bestelling dat beschikbaar was is al begin april aan u geleverd en het deel dat niet te leveren was omdat deze nergens meer beschikbaar waren hebben wij aan u terugbetaald. De voorraden daarvan waren bij onze leveranciers zo snel uitverkocht dat wij helaas misgrepen net als vele andere drogisterijen. De beschikbaarheid die wij vermelden op de website wordt frequent aangepast maar helaas niet snel genoeg tijdens de ontstane run op deze producten. Wij hebben daarvoor inmiddels aanpassingen gedaan in onze site. Wij zijn overigens niet zo groot als Hema of Bol.com en kunnen daardoor ook lastiger opschalen wanneer er 3 keer besteld wordt. Vrijwel alle online drogisten hebben met dezelfde problemen te kampen gehad en maatregelen moeten treffen. Hierover leest u hier meer: https://www.thuiswinkel.org/nieuws/4380/online-drogisterijen-draaien-overuren-om-vraag-aan-te-kunnen Echter het spijt mij dat ook wij die problemen niet snel genoeg konden oplossen. Excuus nogmaals voor het ongemak. Vitatheek.
slechte ervaring; wacht al sinds 18 maart op levering; begrijp corona issues;, ,maar schep dan duidelijkheid over levering; je krijgt de indruk dat dit een nep website is. Om dit te voorkomen zou ik dus mensden met orders inlichten hoe lang het nog kan duren etc. Ik gfeef noig even het voordeel van de twijfel en anders ga ik mijn geld terug vragen of consumentenbond inschakelen
Beste Hanneke, Wij hebben u begin april, later dan wij normaliter doen, maar nog voordat u deze review plaatste, geïnformeerd dat het door u bestelde product vanwege de Corona crisis op korte termijn niet meer beschikbaar is en u de betaalde gelden terugbetaald. Van nep is mijn inziens dan ook geen sprake; we zijn al online sinds 2000. Alle leveranciers waar wij deze Corona gerelateerde producten konden bestellen waren uitverkocht door de enorme run op deze producten. Ook alternatieven waren uitverkocht. U leest over de drukte hier meer over: https://www.thuiswinkel.org/nieuws/4380/online-drogisterijen-draaien-overuren-om-vraag-aan-te-kunnen Het spijt mij desondanks dat onze berichtgeving u niet bereikt heeft. Mvg Vitatheek
18 maart bestelling gedaan nog steeds niets ontvangen ook geen bericht wat daar de reden van is wanneer het wel komt. Heb er weinig vertrouwen in dat dit bedrijf een blijvertje is.
Ik snap dat het druk is met de coronacrisis, maar je kan je klanten toch wel te woord staan via de mail?! Telefonisch al niet meer bereikbaar en verder helemaal geen contact van het bedrijf gehad over mijn bestelling. Heel slecht! Zo zorg je ervoor dat de klanten volgende keer bij de concurrent bestellen. Die wel bereikbaar zijn via de klantenservice.
Ik heb wat besteld en betaald, na een week e-mail geen antwoord. Nog een e-mail gestuurd weer geen antwoord. Nu eindelijk wordt morgen mijn pakket bezorgd. En staat het ook op de website dat het verlaat is. Nooit meer voor mij
2 weken geleden een bestelling geplaatst van een voorradig artikel. Deze bestelling is ook betaald. Nu heb ik begrip voor de huidige situatie, maar ik heb geen begrip voor het feit dat er geen enkele communicatie plaats vind over mijn bestelling. Zowel telefonisch als via de mail onbereikbaar. Nu maar “gewoon” afwachten?? Dit kan echt niet....
Ik deed een online order en betaalde via VISA, na 2 weken wachten nog steeds niets ontvangen, herhaalde mails gestuurd, zonder enige reactie! Nu maar proberen om via VISA zelf de betaling te laten blokkeren ofzo! Bestel hier zeker niet, ga naar uw plaatselijke Apotheek of Drogist. Pure Diefstal !!!
Geachte heer Leopoldsburg, Door de corona crisis was er een enorme piek in bestellingen medio maart, op het moment dat u de bestelling plaatste. U leest daar ook hier meer over: https://www.thuiswinkel.org/nieuws/4380/online-drogisterijen-draaien-overuren-om-vraag-aan-te-kunnen De door u bestelde corona gerelateerde producten konden helaas niet geleverd worden omdat deze vanuit de fabrikant ook niet meer aangevoerd werden. Het product is tot op heden nog steeds niet beschikbaar. U spreekt van diefstal maar uw gelden zijn binnen de termijnen aan u terugbetaald. Vanzelfsprekend betreuren wij het dat we niet konden leveren en dat we niet zo snel konden reageren als wij normaliter gewoon zijn te doen. Hiervoor bieden wij onze excuses aan. Met vriendelijke groet, Jan van Vitatheek
Heb 7dagen een bestelling geplaatst en heb nog steeds niksgehoord,zelfs track en trace is niet aangemaakt,ze zijn door corona drukte niet te bereiken. Heb begrip voor wat vertraging in deze hectische tijd,maar waarom bezorgen de hema en bol.com wel via 24 uur? Het zijn weerstandsverhogende middelen die ik besteld heb,en ik heb een idee dat er gewoon geen voorraad was tijdens mijn bestelling,maar vermeld dit dan netjes!!!!. Dit was mijn eerste en tevens laatste bestelling bij deze firma,en waarschuw de nieuwe kopers, niet bestellen.
Beste Nellie, De run op weerstandsverhogende producten was in verband met de Corona crisis dusdanig hoog dat verkopen niet meer in de pas liepen met beschikbare voorraden, zowel bij ons als onze leveranciers. Daar hebben we maatregelen voor getroffen om die kans te verkleinen. Uw bestelling is eind maart geleverd en de niet leverbare artikelen hebben wij reeds aan u terugbetaald met uitleg over de situatie. Mogelijk zijn die berichten in uw spamfilter terecht gekomen wat bij een Gmail adres helaas wel voorkomt. Excuus voor de hinder die u ondervonden heeft. Met vriendelijke groet, Jan van Vitatheek
In maart producten besteld. Na aantal dagen nog geen levering. Check site. Toen stond er dat de leveringstermijn mogelijk langer is ivm coronavirus. Gelieve niet te bellen of mailen (dat vind ik dan niet klantvriendelijk). Op een gegeven moment via fb een kritische kanttekening geplaatst daar ik maar niets vernam en ik ook niet in contact kon komen met het bedrijf. Daarop via messenger bericht dat ze met veel producten leveringsproblemen hebben gezien de grote vraag naar bepaalde producten, maar me een alternatief willen aanbieden. Het aanbod was zeer netjes en de levering daarop binnen 2 dagen. Al met al dus tevreden over hoe het probleem is opgelost. Tip: zorg dat je een goede verbinding houdt met je klant (deze is en blijft koning). Ben duidelijk in wat wel/niet mogelijk is vanuit het bedrijf en kom niet pas in actie als de klant gaat opspelen. Lijkt me v.w.b. behoud van de klant, ook in de toekomst, erg belangrijk. Het zegt iets over de betrouwbaarheid.
Drie items besteld, twee geleverd na tien dagen. Derde item nog steeds niet geleverd. Na bestelling geen enkel bericht gehad, niet van deellevering, niet van tekort aan voorraad. Gewoon helemaal géén bericht. Als je als webwinkel wilt overleven zul je op z'n minst je klanten niet in het luchtledige moeten laten hangen. Prijzen en producten (als ze geleverd worden) zijn prima, rest is volkomen waardeloos. Geen aanrader
Snelle levering en hele scherpe prijzen.
na 5 dagen niets ontvangen. Nagevraagd of er problemen zijn, geen reactie. Na een week weer gerapelleerd, weer geen reactie. En op hun site lees je: Verzendinformatie Levertijd De levertijd is 2-5 werkdagen. In de regel leveren wij de meeste bestellingen binnen 48 uur. Wanneer we onverhoopt niet binnen 5 werkdagen kunnen leveren, nemen wij uiteraard contact met u op. Loze woorden dus. Deze webwinkel raad ik dan ook ten stelligste af.
Duidelijke site, voordelig en zeer snelle en correcte levering!
Zie hoger
Breed assortiment voor de laagste prijs.
Maandag besteld omega & more en woensdag keurig geleverd
Snelle bediening, jammer van de portkosten
Altijd uitstekende service. Bestel hier al jaren, kan bijna alles en vaak met een mooie korting krijgen. Snelle levering binnen een werkdag, alles was op voorraad!
Fijn, het grote assortiment en de snelle levering. Maar het aanbieden van kortingen na een flinke bestelling die maar enkele dagen gelden, irriteert me zeer.