Pluspunten
Goede prijs en snelle levering zeker tot de volgende keer
Pluspunten
Snelle levering. Duidelijke website.
Pluspunten
groot assortiment met kwaliteitsproducten tegen voordelige prijzen
Pluspunten
Al jaren klant tot volle tevredenheid
Pluspunten
Is al aangegeven in de bovenstaande vragen; snel en een goede prijs/kwaliteit verhouding
Pluspunten
Snelle levering, compleet assortiment breed en diep
VerbeterpuntenKan ik niet bedenken
Pluspunten
Snelle levering. Duidelijke communicatie via mail.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Ben zeer tevreden over jullie bedrijf als ook de bestellingen
Pluspunten
Goede prijs / produkt Snelle en zorgvuldige levering
Pluspunten
Al jaren bestel ik tot volle tevredenheid. Ruim assortiment, goede prijzen en als iets niet leverbaar is word er gemaild voor evt. alternatieven en geld wordt eerlijk terug gestort. Ik ben super blij met Vitatheek
Pluspunten
Veel keuze mogelijkheden, duidelijk overzicht!
VerbeterpuntenTip: stuur klantgerichte mails met eerder bestelde producten als leidraad!
Pluspunten
overzichtelijke webshop, groot aanbod, voordelige prijzen, goede communicatie
Pluspunten
Werkt zoals t hoort. En...bijzonder handig: je kunt bij het bestellen al direct aangeven dat je het pakketje wilt afhalen ipv dat de bezorger 1x (of bij sommige bezorgers 2x!) nutteloos aan de voordeur komt terwijl jij op je werk zit.
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door.
Pluspunten
Gewoon altijd in orde en overzichtelijk en goede prijzen. Snelheid is ook zoals ik het ben gewend.
Pluspunten
goeie prijs en snelle levering
Pluspunten
Zeer ruim assortiment! Erg vriendelijk en behulpzaam personeel Veel supplementen e.d. met hoge korting. Pakketten altijd heel zorgvuldig ingepakt! Al bijna 11 jaar nu vaste klant en zeer zeer tevreden!
VerbeterpuntenIk zie geen reviews meer vermeld bij de diverse producten. Misschien wel op de desktopversie? Via de (tablet) mobiele versie niet. Misschien worden er geen reviews meer geplaatst, dat kan ook natuurlijk.