Pluspunten
Perfect, goed alles verpakt, voordelig, blijft voor mij een topper..!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle beantwoording vragen en goede service.
Pluspunten
correcte en vlugge afhandeling, heel goed verpakt echt TOP
Ik liet mijn pakket op een ander dan mijn persoonlijk adres toekomen. Door het ontbreken van mijn naam op dit adres heeft de bewoner van het afleveradres mijn pakket per ongeluk geopend. Kan men niet ook mijn naam vermelden en dan pas naam en adres van het afleveradres?
Geachte heer Van Keer, Bedankt voor uw vraag. U kunt bij uw afleveradres bijvoorbeeld bij "bedrijfsnaam" "t.a.v. Dhr Van Keer" noteren. Of u voert bij achternaam naast de naam van de geadresseerde "t.a.v. Dhr Van Keer". Hopende u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Onze excuses voor het ontstane ongemak. Met vriendelijke groet, Team Vitatheek
Pluspunten
goed bereikbaar
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Goedkoop, snelle levering, bij ontevredenheid prima oplossing
VerbeterpuntenAltijd gratis verzending
Pluspunten
Als je vraagt om spoed. Dan gebeurt het ook
Pluspunten
Alles op een plek
Pluspunten
snel, goedkoop en communiceren goed als iets niet op voorraad is, bieden zelf aan geld terug te storten
Pluspunten
alles prima in orde
Dat Belgische klanten vanaf een bepaald bedrag geen gratis verzending kunnen genieten = een minpunt.
niet verbeterbaar
Pluspunten
Beste websnop. Favoriete erbshop. Aantrekkelijke vaste kortingen plus extraa anvullende kortingsacties. men wordt goed op de hoogte gehouden i.v.m. de bestelling(verwerk+ bezorg) status! Zeer zorgvuldig, artikelen in glas bijvoorbeeld, ingepakt. Heb je vragen o.i.d. zowat meteen beantwoord! Personeel erg vriendelijk en ook zeer behulpzaam. Ik bestel met veel plezier al ruim 10 jaar bij Vitatheek en blijf dit doen! Kortom alles bijelkaar service, ruim assortiment met aantrekkelijkste kortingen, nette levering en betrouwbaarheid maakt dit voor mij op alle punten de beste webshop.
VerbeterpuntenHelemaal niks.
Pluspunten
Fouten worden meteen gecorrigeerd en de ontbrekende artikelen worden direct nagezonden.
VerbeterpuntenVoor het dichtplakken van de doos de hoeveelheid vergelijken met de bestelling. Dat scheelt weer een tweede pakketje.
Pluspunten
Prima geleverd
Pluspunten
Breed assortiment en hele scherpe prijzen.
VerbeterpuntenVerpakking iets steviger van de dozen
Pluspunten
Snel en betrouwbaar
VerbeterpuntenGeen