Pluspunten
levert altijd zonder problemen
Pluspunten
Veel artikelen zijn beschikbaar. Goede prijs .verzendkosten zijn erg positief . Ben tevreden!
VerbeterpuntenMisschien meer natuurlijke bio artikelen.. die je snel kan vinden tussen zoveel aanbod.
Pluspunten
Veel keuze in producten.Laagste prijs. Snelle levering.
Pluspunten
Snelle afhandeling van bestelling.
Pluspunten
zeer tevreden
Pluspunten
correcte prijzen. beschrijving van alle producten die ik reeds gekocht heb waren juist vermeld.betrouwbaar bedrijf. zeker in orde voor prijs kwaliteit.
Pluspunten
Tevreden
Pluspunten
Prima! Duidelijke info op site en snelle levering
Pluspunten
Pluspunten
Een betrouwbaar bedrijf met een groot biologisch assortiment en een echte goed bereikbare en vriendelijke klantenservice.
VerbeterpuntenZoekfunctie van de website werkt niet altijd optimaal en vind deze een bestaand product niet omdat je niet de volledige juiste naam invult, je krijgt dan wel veel producten te zien die je niet zoekt.
Pluspunten
Kijk oordeel
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
De snelheid van de levering kan verbeterd worden.