Pluspunten
Heel veel dingen zijn lekker goedkoop, klantenservice is super behulpzaam
Pluspunten
Heb pas twee keer besteld, moeilijk om daar dan een volledig oordeel over te geven.
Pluspunten
Ze doen wat ze zeggen en ook nog snel. Ik ben zeer positief over Vitatheek.
Pluspunten
Overzichtelijke website, aantrekkelijke prijzen en snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Fijne website, makkelijk om bestelling te plaatsen, snelle levering, goede communicatie over verloop bestelling
Pluspunten
Snelle, vlotte en correcte service
Pluspunten
Mooie prijzen voor goede producten!
Pluspunten
snelle levering gratis. kan ook wel gezien de prijsstijging van de producten de laatste maanden..in vergelijking met andere leveranciers.
Pluspunten
leuke prijs en mooie kortingen, snelle verzending, goede website met veel producten, breed gamma, doe zo verder ;-)
Pluspunten
Ruime keuze tegen aantrekkelijke prijzen.
VerbeterpuntenLet op houdbaarheidsdata van producten! nu goed opgelost door me korting te geven, maar had liever product ontvangen met langere houdbaarheidsdatum.
Pluspunten
Gewoon SUPER !