Pluspunten
kwaliteit
Verbeterpuntenvervoerskosten naar belgie weglaten
Pluspunten
Geeft een betrouwbare indruk
Pluspunten
Zeer prettig bedrijf. Zolang ze zo blijven blijf ik klant.
Verbeterpuntengeen verbeterpunten.
Pluspunten
Meerder producten afgenomen, de kwaliteit is goed, de prijs nog beter en de snelheid van bezorgen prima. Dus kan ik alleen maar positief zijn over Vitatheek.
Pluspunten
Zie ingevulde vragen
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle en betrouwbare levering Overzichtelijke site
Pluspunten
verzorgde zending breekbare produkten extra beschermd en vlugger dan verwacht in huis! voor dit alles mijn oprechte dank!
Verbeterpuntenkeep up the good work!
Pluspunten
Zie bovenstaande sterren-beoordeling
VerbeterpuntenTip: loyaliteitsbonus voor langdurige vaste klanten. Wij hebben de afgelopen jaren voor vele duizenden Euro's produkten bij Vitatheek aangeschaft. Voor met name de Menaq 7 hebben wij daarnaast velen aangebracht deze bij Vitatheek aan te schaffen. Omdat klanten langdurig houden vaak belangrijker is dan klanten krijgen zou het goed zijn om hier iets tegenover te stellen.
Organic greens van nutrivan wordt geleverd, terwijl er wel een deksel op zit, maar niet beveiligd afgesloten is. Graag verbeteren.
Pluspunten
prima advies gekregen