Pluspunten
Niets dan positief, bestel al jaren bij Vitatheek en nog nooit iets meegemaakt wat niet goed was. Je krijgt bericht als iets er niet is. Er is een keer geld terug gestort toen iets er niet bleek te zijn etc etc. Ga zo dsoor lieve mensen
Pluspunten
toegankelijke website, in geval van een vraag snel en adequaat antwoord, levering zonder problemen. Kortom aan te bevelen!
Pluspunten
Het levert snel en netjes zoals afgesproken is.
Pluspunten
Bestellingen altijd keurig in orde. Binnen enkele dagen bezorgd Alles is perfect
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ben al jaren een tevreden klant
Pluspunten
Snelle bezorging en prima prijs
Pluspunten
Betrouwbaar en zeer snelle levering
Pluspunten
Je kan grote hoeveelheden bestellen tegen goede kwantumkorting
Pluspunten
Goede prijs en snelle levering
De opgegeven tijd van de bezorging klopt niet altijd. Vrijdag toen werd het zaterdag, en maandag kwam het pakje aan.
Pluspunten
Betrouwbaar, prijsstelling gunstig bij meerdere aankopen, heldere site, veel aanbod
VerbeterpuntenSnelheid van leveren, vaste klantenkorting voor klanten die per jaar voor meer dan 250 euro bestellen, zodat je ook 1 artikel bij kunt bestellen