Pluspunten
Prijzen van vitamines zijn duur. Maar door de kortingen is bestellen bij de Vitatheek aantrekkelijk.
VerbeterpuntenLevertijd, 3 tot soms wel 4 dagen is in de huidige tijd lang.
Pluspunten
Enorme sortering, op sommige merken hoge kortingen.
VerbeterpuntenHeel jammer dat er geen details meer te zien zijn bij de producten. Je moet nu naar een concurrerende internet leverancier die de gegevens wel beschikbaar heeft of naar de producent van een artikel, om te zien wat de ingrediënten zijn, gebruik, doel etc.
Pluspunten
Ik ben al jaren en vrij tevreden klant
VerbeterpuntenVoor trouwe klanten , die op jaarbasis toch relatief goed bestellen misschien geen verzendingskosten ? :-)
Pluspunten
Heel fijne site en heel snelle levering. Perfect geregeld en voor een hele mooie prijs.
Pluspunten
snel prijs/kwaliteit correct
Verbeterpunten--
Pluspunten
Uitgebreide voorraad, snelle en betrouwbare afhandeling.
Pluspunten
Leveringen zijn altijd correct prijs politiek is betrouwbaar
VerbeterpuntenVoor mij is alles ok'e
Pluspunten
groot assortiment en goede prijzen
Pluspunten
hoge korting op een aantal producten
Pluspunten
soms de prijs en het groete assortiment
Verbeterpuntenwebsite klantvriendelijker. moeilijk zoeken en kopen
Pluspunten
Al zo vaak iets gekocht en het was altijd helemaal in orde.
Pluspunten
Snel en efficient
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prima assortiment en prijs/ kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Prima, net als voorgaande bestellingen: vlotte levering, netjes verpakt en een prima prijs!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Erg betrouwbaar. Nooit problemen gehad dus ik heb nooit telefonisch kontakt nodig gehd voor een of andere klacht.
VerbeterpuntenIk krijg nooit eens een kortingcode, wat ik meerdere malen van andere bedrijven wel krijg. Ik ben een trouwe klant.
Pluspunten
Concurrerende prijzen, zeer groot assortiment.
Pluspunten
Overzichtelijke site en snelle levering