Pluspunten
Overzichtelijke en makkelijke site Snelle levering Is een produkt niet aanwezig, dan wordt dit gecommuniceerd en snel nageleverd Duidelijke faktuur
VerbeterpuntenBlijf letten op de prijs/kwaliteit verhouding. Sommige produkten zijn behoorlijk prijzig.
Pluspunten
Prijs, overzichtelijke site.
VerbeterpuntenWanneer ik aangeef 'alleen bij geadresseerde afleveren' dan doe ik dat niet voor niks :), al in al niet een hoge prioriteit voor mij, maar toch
Pluspunten
Snel, duidelijk en betrouwbaar
Pluspunten
gunstig en betrouwbaar
Verbeterpuntenproberen dit vast te houden
Pluspunten
Snelheid
VerbeterpuntenIk vind steeds favoriete niet snel
Pluspunten
Goede service. Lage prijzen
VerbeterpuntenLevertijd kan sneller
Pluspunten
snelle levering, goede prijzen, uitgebreid assortiment
Pluspunten
Kortingsregeling is zeer aantrekkelijk evenals het uitgebreide assortiment
VerbeterpuntenLevertijden mogen korter, of op zijn minst sneller/ vroeger inzicht voor klant in wanneer bestelling verwacht kan worden Website is op aantal punten niet heel handig in gebruik
Pluspunten
In alle opzichten een super goed bedrijf
VerbeterpuntenVerbeterpunten zijn er nauwelijks alles loopt op rolletjes
Pluspunten
Bestelling wordt netjes afgeleverd
VerbeterpuntenJammer dat het een paar dagen duur voordat de bestelling afgeleverd wordt.
Pluspunten
Correcte snelle levering
geen
Pluspunten
Alles wordt zorgvuldig verpakt, heb nog nooit iets beschadigd ontvangen
VerbeterpuntenOver personeel, nazorg en garantie kan ik niets melden, heb daar niet mee te maken gehad