De 24 uur levertijd was wel verdubbeld!
Geachte heer Cranendonk, Bedankt voor uw review. U heeft een verbeterpunt doorgegeven:" De 24 uur levertijd was wel verdubbeld! " De levertijd die wij hanteren is twee tot vijf werkdagen. Kan het zijn dat u zich vergist heeft in de snelheid van leveren? Is er een onderdeel op onze webshop onduidelijk waardoor u dacht dat u de bestelling binnen 24uur geleverd zou krijgen? Graag horen wij van u. Met vriendelijke groet, Jasper van den Berg Vitatheek www.vitatheek.nl
Pluspunten
de snelle levering en begeleiding
Pluspunten
all
Verbeterpuntenna
Pluspunten
Snelle levering tegen een scherpe prijs
VerbeterpuntenZou op dit moment niet weten
Zou ik zo niet weten.
Pluspunten
Snelle levering, korting wordt hoger naarmate meer wordt afgenomen.
Pluspunten
Makkelijk om veel korting te krijgen Groot assortiment Hele snelle levering Geen verzendkosten bij wat groter bestelling
VerbeterpuntenTe veel keuze :-)
Pluspunten
Nemen meteen contact op als er toch iets niet voorradig is en bieden een oplossing. Heel vriendelijke mensen!
Pluspunten
Betrouwbaar en producten zijn uitstekend verpakt. Redelijk veel keus uit producten
VerbeterpuntenIets snellere levertijd moet mijn inziens mogelijk zijn. Zou fijn zijn als er ook hauschka producten in t assortiment zaten.
Pluspunten
Ik heb goede ervaringen met Vitatheek en vertrouwen is ook erg belangrijk. Ik vind het prettig om een hoge korting te krijgen ook al moet ik dan 3 items afnemen. Het scheelde echt veel.
geen
Pluspunten
snel en efficiënt
Verbeterpuntengeen