Pluspunten
Niet ingevulde punten kunnen niet beoordeeld worden: geen ervaring mee met het bedrijf.
Pluspunten
hoeveelheids korting
Pluspunten
soms vergeet ik iets te bestellen en is mijn bestelling al naar vitatheek verstuurd en betaald. Altijd wordt dan nog het vergeten artikel erbij gedaan en mag ik na ontvangst betalen. Altijd goede communicatie
Pluspunten
goede levering, website en klantvriendelijk!
Verbeterpuntenvaker akties erin gooien ;) Altijd fijn !
Pluspunten
Groot assortimeent en goede prijs
VerbeterpuntenIndien er iets niet geleverd kan worden of er een nalevering betreft. Is het wel de bedoeling dat je de klant snel informeert. Het artikel is al betaald, dus een snelle actie is dan wel verreist.
Pluspunten
snelle levering, goede kortingsvoorwaarden, keuze in aanbod
geen
Pluspunten
groot assortiment
Verbeterpuntenweinig tot geen omschrijving bij diverse produkten ( wegens belachelijke wetgeving ? )
Pluspunten
25% korting bij bestelling van af € 75,00
VerbeterpuntenHeb geen verbeterpunten want alles gaat gewoon goed
Pluspunten
overzichtelijk snelle levering
Verbeterpuntenbij de laatste bestelling moest ik 2 x 90 vitaminecapsules (Esther - C- 500) bestellen ipv 1 x 180 wat mij € 5,- extra kostte, vandaar een 8 voor betrouwbaarheid ipv een 9; Afz.: Gerard Tenten Belgradostraat 59 Hengelo
Pluspunten
Pluspunten
alles top
Verbeterpuntenlekker bezig
Pluspunten
Duidelijke website
Pluspunten
Handige, overzichtelijke en duidelijke website, 10 of 25 procent korting mogelijk, enorme keuze aan producten, snelle bezorging in stevige verpakking, Snelle betaling mogelijk.
VerbeterpuntenExtra korting als je een vaste klant bent bv per jaar een bonus instellen of bij afname van een bepaald bedrag extra korting. Bepaalde info bij producten ontbreekt, graag info bij alle producten.
Pluspunten
snelle levering ,goede prijs.