geen
hoge verzendkosten!!!!!!!!!!!
Pluspunten
Zie boven
VerbeterpuntenBij het niet kunnen leveren van producten, is het belangrijk om een alternatief te bieden. Voorbeeld: SuperEnzymen Now niet leverbaar,via een goede drogist Plantenenzymen Now. Een goed alternatief. Biosil niet leverbaar, lang gewacht .Via Farmaline wel leverbaar.
Pluspunten
Snelle levering en veel goedkoper dan de overige online drogisten. Bij vraag over kennis en vakmanschap heb ik 1 ster ingevuld. ik wilde nvt maar dat kan dus niet. Ik kan het niet beoordelen omdat ik geen advies gevraagd heb.
VerbeterpuntenBij diverse voedingssupplementen staat nog geen beschrijving. Ik weet dat dit ivm met de nieuwe wetgeving is. Dit vind ik soms lastig omdat ik graag de samenstelling wil weten en meerdere producten met elkaar vergelijk.
Pluspunten
Duidelijke communicatie en snelle service tegen een mooie prijs.