Pakje zelf op kunnen halen bij postnl zou ideaal zijn. Deze service heet pakjegemak, geweldig is dat, niet meer heel de dag thuis zitten om op je pakje te wachten. http://www.postnlpakketten.nl/zakelijk/klant-worden/zelf-afhalen.aspx
Pluspunten
zie boven
Pluspunten
echt snel levertijd laag prijs
Als een product of bepaalde verpakking uit het assortiment is, is het dan mogelijk een link te plaatsen met alternatieven?
Pluspunten
Prijs- kwaliteit verhouding is okay.
VerbeterpuntenDe website is rommelig. Zoekcriteria worden niet accuraat opgevolgd; bijv.: zoekterm op een bepaalde vitamine + merk, wordt doorverbonden naar een scherm waar ook olijfolie, handcreme, etc. op staat. Dit maakt het zoeken/vinden onoverzichtelijk.
Pluspunten
Krijg wat ik besteld hen en ook op tijd