Bij de meeste producten staat geen uitgebreide omschrijving. Ook de ingrediënten ontbreken.
ik mis de beschrijvingen c/q volledige productinformatie etc.
Pluspunten
Snelle levering, lage prijzen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Eerste keer bleef de betaling steken en de verandering van bestelling. Telefonisch contact gezocht. Uitstekend geholpen, er werd gekeken of er een probleem was op de site en de bestelling werd op een andere manier afgehandeld. Helemaal prima. Bij een latere bestelling deed het probleem zich niet meer voor, lag waarschijnlijk aan onze computer.
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt
VerbeterpuntenGraag acties met gratis verzendkosten!
Pluspunten
Producten zijn makkelijk te vinden Oplopende kassakorting
VerbeterpuntenHet aanvullen van de weggehaalde foto\'s omdat sommige producten op naam alleen moeilijk te herkennen zijn
Pluspunten
Heldere en uitgebreide website, aantrekkelijke kortingen, snelle verzending, snel antwoord op emails.
VerbeterpuntenNeen
Pluspunten
Prima bedrijf die doet wat ze zeggen
Pluspunten
Werkt snel en accuraat
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
zeer snelle en nette levering!
Pluspunten
Makelijk van huis uit bestellen. vlugge levering snelle reactie bij vragen goede verpakking bij verzending
Verbeterpuntengratis verzending bij bepaald bedrag
Pluspunten
Altijd de goedkoopste en ook snelle levertijd waar je op kan rekenen.
Pluspunten
Snelle levering, zeer betrouwbaar.
Pluspunten
Uitstekende service! Goede kortingen! En goed dat er geen verzendkosten zijn bovem 50€\\\\`
VerbeterpuntenIpv 2 dagen levertijd... Voor 17:00 bestellen morgen thuis...
Pluspunten
Vlotte service, voordelig en duidelijk.
VerbeterpuntenNvt