Pluspunten
betrouwbare webshop, bestelling komt altijd binnen een week aan. bestellen gaat makkelijk
Verbeterpuntenmis bij medicijnen of voedingsupplementen beschrijving van de middelen. Misschien zoek ik niet goed genoeg op de site. Maar m.i. zou dat voor verbetering vatbaar kunnen zijn
pakket nog niet ontvangen
Pluspunten
Medicijnen besteld en pas nadat ik na 5 dagen zelf een mail heb gesuurd om te vragen waar ze blijven, kreeg ik te horen dat mijn product niet meer leverbaar was. Jammer dat mij dit niet direct verteld is, ik was gisteren bij de kruidvat en daar zag ik de medicijnen gewoon ind e schappen liggen en had ik ze direct kunnen kopen.
Verbeterpuntencommuniceren en je voorraad op orde op je site
Geachte mevrouw Bregje, Hartelijk dank voor uw reactie op Kiyoh. Wij streven een levertijd van 2-5 werkdagen na. Als wij deze termijn niet halen stellen wij de klant op de hoogte en bieden evt een alternatief voor. Deze mail versturen wij tegen het einde van de levertijd. In het geval van uw bestelling is dat te laat. Excuus daarvoor. Wij zullen uw melding over hetgeen is voorgevallen gebruiken om onze dienstverlening te verbeteren. Met vriendelijke groet, Vitatheek
Pluspunten
Snelle manier om aan homeopatische medecijnen te komen. Groot assortiment en veel merken. Ik vindt het supermakkelijk.
VerbeterpuntenSoms zijn er ineens bepaalde dingen niet meer te verkrijgen zoals bijv. de goedkopere uitvoering van adreno balance. Dat is dan wel jammer! Er zijn zoveel supplementen en medicijnen van verschillende merken en ik weet niet wat de goedkoopste is en net zo goed!
Pluspunten
Snelle goede levering
Pluspunten
Groot assortiment Gebruiksvriendelijke website 10 tot 25 % korting Vlotte en betrouwbare leverancier
VerbeterpuntenGratis verzending maakt uw bedrijf laagdrempeliger
Pluspunten
Snel geleverd, hoge kortingen, breed assortiment.
Pluspunten
Wordt lekker snel geleverd
Verbeterpuntenkortings bonnen wat langer geldig laten zijn, WIj kopen nl voor een maand of 2 in om de korting ad 25% te krijgen en dan is jullie korting bon niet meer geldig jammer genoeg
Pluspunten
nabestelling meteen goed verwerkt met bij passende korting gegeven en geleverd
heb ik momenteel niet
Pluspunten
Met de niet beoordeelde punten heb ik nog geen ervaring. De rest is uitstsekend!