Pluspunten
snel en vakkundig
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Prijs kwaliteitverhouding goed. Via internet besteld en daarna snel geleverd. Goede communicatie; door mail (en track & trace) op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.
VerbeterpuntenTot nu toe niet.
Pluspunten
Super Preis. In Deutschland hätte ich 100 Euro mehr bezahlt
Pluspunten
betrouwbaarheid en snelle levering
Snellere levering, goedkopere verzendkosten, meer info over bestelstatus.
Pluspunten
Snelle levering prima producten!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Bestelling snel geleverd. En leuke kortingen!
VerbeterpuntenEen van de zakjes is geknapt, nog beter inpakken misschien..
Pluspunten
Snelle levering - goed verpakt. De prijs
Pluspunten
bijna nooit leverings problemen. voorraad op orde
Verbeterpuntenhele dag telefonisch bereikbaar en niet tot 12 uur in de ochtend zou beter zijn
Pluspunten
Ik ben zeer blij dat ik deze site heb gevonden, daar ik voor een drogist minimaal 5 kilometer moet fietsen. Zoveel produkten en het wordt nog thuis bezorgd ook. In een woord FANTASTISCH!!!!!!!!!!!
VerbeterpuntenIk zou er niet een weten.
Pluspunten
Prijs/kwaliteit
VerbeterpuntenSnellere levertijd
Pluspunten
De Rhino Horn functoneert goed.
VerbeterpuntenHet plastic geval is te duur !! en de verzendkosten lijken ook aan de hoge kant.
Pluspunten
Korting op producten, hoe meer je bestelt, hoe meer korting. Erg snelle levering.
VerbeterpuntenDe producten zijn al vrij prijzig (maar goedkoper dan elders), en daar komen dan nog erg hoge verzendkosten bij.
Pluspunten
accuraat, breed assortiment tegen goede prijs/kortingen
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding; vlotte levering in goede verpakking.
VerbeterpuntenNiet alle gewenste supplementen verkrijgbaar (o.a. Ultra Preventive X van Douglas Labs).