Pluspunten
Pluspunten
Zie boven, valt verder niks over te melden, gewoon prima.
Pluspunten
prima zo
Verbeterpuntengewoon zo doorgaan
Pluspunten
Ik heb geen enkele klacht over dit bedrijf.
Verbeterpuntenik heb geen idee op dit moment wat er verbeterd zou moeten worden
Pluspunten
25% korting op bepaalde producten (boven een bepaald bedrag). Top, kost bij de Apotheek echt meer.
VerbeterpuntenVerzendkosten altijd zo laag houden als ik juni.
Pluspunten
Voordelig en snelle verzending
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten te vinden
Pluspunten
voordeel en snelle bezorging
Pluspunten
Veel keuze
VerbeterpuntenUitleg bij de producten. Deze is er vaak tot bijna niet.
Pluspunten
snel en efficiënt
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
De levering is vaak snel, bestellen en betalen online gaan gemakkelijk.
VerbeterpuntenIk wacht al enige weken op een nalevering. Ik heb hierover gemaild en het zou een week later geleverd worden, dat was ruim 2 weken geleden. Wordt verder niet op de hoogte gehouden...
Geachte mw Stephanie, We zullen direct uitzoeken wat er mis is gegaan en u hierover berichten. Excuus voor het feit dat wij u niet behoorlijk op de hoogte hebben gehouden. Met vriendelijke groet, Vitatheek
Pluspunten
een heel ruim assortiment
Verbeterpuntende verzendkosten zijn hoog(met uitzondering van deze maand ;juni.ik hoop dat die blijvend verlaagd blijven.
Geachte mw Mariel, Maakt u al gebruik van de mogelijkheid om een actiecode te krijgen voor gratis verzending? U ontvangt een uitnodiging voor een productbeoordeling enkele weken na het plaatsen van een bestelling. Door de productbeoordeling in te vullen kunt u een actiecode krijgen voor gratis verzending bij uw volgende order. Met vriendelijke groet, Vitatheek
Pluspunten
de algehele indruk is er een van een degelijk bedrijf!
Verbeterpuntenmeer korting tov de concurrentie geven!!
Pluspunten
de 25% korting Veel op voorraad
VerbeterpuntenEr staat weinig informatie bij de artikelen.
Pluspunten
Goede overzichtelijke site, handige optie met overzicht van eerdere bestellingen deze gebruik ik heel vaak. Producten zitten goed verpakt.
VerbeterpuntenJammer dat je bij bestellingen boven 100 of 150 euro nog steeds verzendkosten moet betalen.
Geachte heer Bert, Dank u voor uw beoordeling op Kiyoh. Maakt u al gebruik van de mogelijkheid om een actiecode te krijgen voor gratis verzending? U ontvangt een uitnodiging voor een productbeoordeling enkele weken na het plaatsen van een bestelling. Door de productbeoordeling in te vullen kunt u een actiecode krijgen voor gratis verzending bij uw volgende order. Met vriendelijke groet, Vitatheek
Pluspunten
Ik vind dat ze een heel groot assortiment hebben en veel biologische/dierproefvrije produkten. Alles wordt altijd netjes ingepakt en zo nodig nageleverd als iets er niet is. Kortom ik ben super tevreden
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Goede en vlotte levering