Pluspunten
Snelle levering en goede service
Pluspunten
Ben heel tevreden.
Pluspunten
Duidelijke website, gemakkelijk in gebruik Snelle accurate levering
Pluspunten
Betrouwbaar, snel en goede prijs/kwaliteitverhouding
Verbeterpuntenheb alleen positieve ervaringen
Pluspunten
Prima sortering, scherpe prijs en snelle afhandeling.
Pluspunten
Zoveel te krijgen. Fijn dat je er veel alternatieve producten vinden kan. Site ziet en overzichtelijk en toegankelijk uit.
VerbeterpuntenSoms als je een nieuw product zoekt, dan zou het fijn zijn als er wel een foto of plaatje bij staat zodat je kan zien wat het is. En de beschrijving van een product zou wat uitgebreider mogen.
Pluspunten
gemakkelijk en gunstige kwaliteit/prijs verhouding
Verbeterpuntenalles gaat zoals het moet .
Pluspunten
ik ben steeds snel geholpen levering van VSM producten waar mijn eigen apotheek lange levertijd voor heeft
Pluspunten
Heb ik hierboven aangegeven
VerbeterpuntenNee, ga zo door
Pluspunten
hoge korting op bepaalde producten
VerbeterpuntenHome-site aanpassen/verduidelijken
Geachte Jan, Dank u voor uw beoordeling op Kiyoh. Over enkele weken wordt onze homepage vernieuwd. Ik hoop natuurlijk dat u deze beter en duidelijker zal vinden. Laat u het ons weten? Met vriendelijke groet, Vitatheek
Pluspunten
Ze hebben producten die ik in de normale drogisterijen niet kan krijgen. Snelle levering. Prettig dat het met Postnl verstuurd wordt, ben je niet thuis dan kan je het ophalen! Bij andere verzendorganisatie moet je er dan voor thuis blijven.
VerbeterpuntenNee Vanwege de verzendkosten geef ik bij de beoordeling de prijs een 8. De prijzen van de producten zijn redelijk. Maar door de verzendkosten wordt het natuurlijk duurder. Ik bestel daarom meestal een hoger aantal van hetzelfde product.
Pluspunten
De bestelling wordt snel geleverd. De laatste keer was er iets fout gegaan met mijn bestelling. Mocht het kosteloos retourneren en de nieuwe bestelling werd 2 dagen later geleverd. Bedankt voor de goede service!
Pluspunten
Snelle levertijd Duidelijke vermelding/informatie over de status van bestelling
Verbeterpuntendeze beoordeling invullen vind ik wat onhandig wat betreft cijfers invullen.
Pluspunten
Goedkoper dan elders
VerbeterpuntenIk zou het prettig vinden als de verzendkosten eraf gaan als je boven een bepaald bedrag bestelt.
Pluspunten
Snelle levering en optimale service.
Verbeterpuntengeen
Verbeterpunten.
Pluspunten
Snel, betrouwbaar en oplettend.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle afhandeling bestelling, mooie kortingsbedargene bij hogere afname.
Verbeterpunten?