Verbeterpunten.
Geachte Klant, Dank u voor uw positieve beoordeling op Kiyoh. U merkte op dat u niet alles kon terugvinden wat u graag had willen bestellen. Laat u het ons weten wat u mist? Wellicht kunnen wij het dan toevoegen aan ons assortiment. Met vriendelijke groet, Vitatheek
Pluspunten
snelle levertijd, goede prijzen
Verbeterpuntennee eigenlijk niet
Pluspunten
gemakkelijk , snel, duidelijk op een aantal merken die ik veel gebruik een korting van 25%.
Pluspunten
Goede website, snelle afhandeling bestellingen
Pluspunten
Ik heb bijna alleen positieve ervaringen.
VerbeterpuntenDe artikelen op de website zijn niet altijd gemakkelijk te vinden .
Pluspunten
Toegankelijke website waar je kwaliteitsproducten koopt voor een goede prijs. Hoe meer je koopt, hoe hoger de korting is. Bij bepaalde producten is de korting zelfs 25 procent. Da`s kassa.
VerbeterpuntenEen snellere bezorging zou geweldig zijn.
Geachte klant, Dank u voor uw positieve beoordeling. Wij geven op dit moment een levertijd op van 2-5 werkdagen. Het lukt ons de meeste orders binnen 2 werkdagen te leveren. Door een aantal aanpassingen in onze logistiek hopen wij binnenkort meer orders in een nog kortere tijd te kunnen leveren. Met vriendelijke groet, Vitatheek
Pluspunten
De artikelen zijn keurig verpakt en snel geleverd
Pluspunten
Er wordt snel geleverd, voor een goede prijs
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle verzending van goede artikelen met een lage prijs, bij de eerste bestelling maakt dat natuurlijk een zeer goede indruk! Jammer dat ik geen 11 kan geven!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Als je weet wat je nodig hebt en waarvoor je het kunt gebruiken, lijk je wel gek als je je voorraad niet online aanvult.
VerbeterpuntenMisschien kunnen jullie een mail sturen met de verwachte bezorgdatum. In Alkmaar wordt Bonusan bijvoorbeeld de volgende ochtend geleverd wanneer je het voor 17.00 besteld. Daar moeten jullie eigenlijk zo dicht mogelijk in de buurt willen komen.
Pluspunten
Snelle levering en goede producten.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Fantastische webshop!
Pluspunten
Overzichtelijk en snel
Pluspunten
Geen fouten to nu toe. Snellle levering.
VerbeterpuntenLaatste zending minder snel. Bioven de ........ euro gratis verzenden. Andere verpakking of iaantal per artikel, elke afnemer die gebruik maak van dit artikel,,. email met nieuwe prijs cq inhoud of evt alternatief. zoeken op de website is niet altijd gemakkelijk, Bij opnieuw bestellen is het lastig om verandering aantal .moeet per re
gaat prima zo.