Geen contact te krijgen

Mijn bestelling 270993 was de bezorger te beroerd om uit te stappen vandaag blijkt het al weer retour gestuurd te zijn. Geprobeerd te bellen dat werd na 15 verbroken toen chat geprobeerd krijg bericht met helaas lukt het ons niet direct te reageren dat schiet niet op

Erg goed!

Jammer dat de bezorger niet zo vriendelijk was en alleen "code,code" zei!

Top!!!!

Is niet de eerste keer dat ik wat bestel bij julie , altijd goeie service en snelle bezorgen

Product in goede orde ontvangen & snelle levering

Ondanks de negatieve reviews, heb ik een bestelling geplaatst. De voordelige prijs tov andere sites overtuigde me. De bestelde Ugg laarzen arriveerden met een zegel van authenticiteit. De levering was snel en de communicatie hierover was duidelijk. Ik ben dan ook uitermate tevreden over mijn eerste bestelling.

Gewoon goed!’

Kwaliteit en bovenal zeer snelle levering!!

Duidelijke website. Prima service betreft bestelling, service en verzending!!

Niet geleverd

Niet geleverd. Wat nu?!

‘s ‘ morgens besteld, en gewoon s’avonds al in huis

Fijne goede kwaliteit

Goede levering en top kwaliteit

Snelle, goede service!

Bestelling in de ochtend gedaan en s’ avonds was het al binnen! Ik hadden verkeerde maat besteld, klantenservice heeft mij netjes geholpen. Erg tevreden!

Netjes

Alles snel en in goede orde ontvangen !

Zowel in de winkel als online , alles altijd keurig geregeld ! Vindt het super dat je een code krijgt voor ontvangst en dat de bezorger belt als je niet aanwezig bent . Voor de code en om het bij de buren af te geven . Alles netjes ingepakt en makkelijk te retourneren.

Alles goed en snel bezorgd

Mijn order was netjes verpakt en werd supersnel bezorgd!

Snel netjes en perfect geleverd !!

Snel netjes en Perfect geleverd !!!

Top service en bezorging binnen 6 uur!

Snelle en betrouwbare levering, waarbij we een code moesten geven aan de bezorgdienst om het pakketje te ontvangen.

Leuke prijs en hele snelle levering.

Top! Super snel

Schoenen waren te gek, en de service super snel!

Snelle levering, netjes verpakt, tip schoenen

Mooie keuze. Correcte prijs en zeer vlugge levering.

Alles is heel vlotjes verlopen. Vrijdag besteld en maandag ontvangen.

Snelle service en snelle levering en dus betrouwbaar!

Zeer snelle verzending, bezorging zelfde dag!

Goede ervaring

Bezorging was ook goed

Goeie korting en was zelfde dag nog bezorgd met black friday!

Kerkstraat 1

1211 CK Hilversum

Over Eleganza Schoenen B.V.

Eleganza is al sinds 1981 een bekend begrip van stijl en service. Met vestigingen in Utrecht en Hilversum, en een bloeiende online winkel, streven we ernaar om onze klanten een naadloze winkelervaring te bieden. We hechten veel waarde aan klantgemak, met snelle verzending en eenvoudig retourneren. Onze uitgebreide collectie omvat zorgvuldig geselecteerde designermerken die de verfijnde smaak van onze klanten weerspiegelen. Denk aan iconische namen zoals Acne Studios, Balenciaga, Dior, Filling Pieces, Givenchy, Isabel Marant en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece of iets alledaags chic, bij Eleganza vind je gegarandeerd wat je zoekt.