Top bedrijf!

Super bedrijf. Goeie service en snel levering

Helaas te laat voor sale

Na een week hoorde ik dat het leukste van alles niet geleverd werd Wel snel centjes retour

Pakje is nooit aangekomen

Ik kan jullie niet beoordelen want het pakje werd nooit geleverd !!! Heel jammer, mijn man had er zo naar uitgekeken

Uitstekend geholpen in Utrecht

Ik had op de site van Eleganza gezien dat sneakers die ik wilde hebben op voorrad waren in Utrecht. Handig! Dus ik met de trein naar Utrecht. In de winkel heel goed geholpen door de verkoopster. Ze stond alleen in de winkel. Best druk. Maar ze nam voor alle klanten goed de tijd.

Levering duurde heel erg lang, waardoor ik deze niet op vakantie heb kunnen meenemen. Erg jammer!

Jullie hechten veel waarde aan snelle verzending, maar de slippers werden pas na een paar dagje verzonden. Jammer dat je deze voor de vakantie aankoopt en dan niet op tijd binnenkrijgt. Daardoor ga ik voortaan voor een webshop die snel artikelen verstuurd

Schoenen nog niet binnen door GLS

Mooie webshop, snel en makkelijk te bestellen. Overzichtelijk en veel keuze. Alleen door een fout van GLS zijn mijn schoenen ergens anders bezorgd dan bij mij. Dit ligt niet aan Eleganza. Zij boden meteen hulp en hebben een onderzoek gestart bij GLS. Nu afwachten. Top bedrijf Ekeganza.

Wij bestellen altijd schoenen hier, goede service en kwaliteit!

Eenvoudig om te bestellen, snel geleverd en goed op de hoogte gehouden over de levering

Prima snelle levering

Helaas was het toch niet mijn model.

Goeie zaak!

Snel geleverd! Had binnen 2 dagen in huis!

Snel geleverd, mooie sneakers

Lekere snelle levering

Is een prima website en snelle levering

Is 1e keer geweest en simpelweg goede ervaringen

Snel en alles goed verzorgd. Ook na diverse contacten met de klantenservice blijft de ervaring erg goed.

Prachtige schoenen

Zalige schoenen, snelle levering, goed verpakt en nog met korting gekocht ook. Top

Heel goed! Altijd tevreden

Goede en snelle service!

top

zeer goede service!!

Super gave sneakers, pasvorm was voor mij voeten alleen niet goed. De afhandeling is naar tevredenheid qua levering en retour sturen.

Heel tevreden over Eleganza schoenen....

Snelle levering.....goeie prijs......goed verpakt

Helemaal superrrrr!

Snelle levering, alles top!

Keurig

Goed en keurig verpakt, volgende keer veters in de schoenen zou praktischer zijn. Maar ben dik tevreden.

Prachtschoenen en fantastische service!

De juiste schoenmaat was niet beschikbaar in de winkel. Online in de winkel door de verkoopster besteld en nog diezelfde avond afgeleverd. Echt perfect!!!

Snelle verzending. Op tijd in prima staat geleverd.

betrouwbaar en snel

Ze zijn ook nog eens goedkoop !

Kerkstraat 1

1211 CK Hilversum

Over Eleganza Schoenen B.V.

Eleganza is al sinds 1981 een bekend begrip van stijl en service. Met vestigingen in Utrecht en Hilversum, en een bloeiende online winkel, streven we ernaar om onze klanten een naadloze winkelervaring te bieden. We hechten veel waarde aan klantgemak, met snelle verzending en eenvoudig retourneren. Onze uitgebreide collectie omvat zorgvuldig geselecteerde designermerken die de verfijnde smaak van onze klanten weerspiegelen. Denk aan iconische namen zoals Acne Studios, Balenciaga, Dior, Filling Pieces, Givenchy, Isabel Marant en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece of iets alledaags chic, bij Eleganza vind je gegarandeerd wat je zoekt.