Belachelijk slecht geleverd en slechte klantenservice

Ik bestelde een jas van ruim €500, speciaal voor wintersport. De levering was echt een tegenvaller: de jas kwam extreem gekreukt en opgefrommeld aan, met duidelijke stof-/vuilplekken, in een doos die nauwelijks groter was dan een schoenendoos. Ook zat de jas niet eens extra in folie of plastic, dus volledig onbeschermd in de doos. Dit voelt simpelweg onacceptabel voor een product in deze prijsklasse en past totaal niet bij de “kwaliteit” die Eleganza uitstraalt. Klantenservice reageerde wel, maar de boodschap was vooral: “dit is de standaard doos” en “met een vochtig doekje zijn de plekken weg”. Op alle kreuken en beschermfolie werd niet gereageerd. Sorry, maar bij €575 verwacht ik dat ik geen vlekken hoef weg te poetsen en niet eerst hoef te strijken voordat ik het kan dragen... . Reactie van Eleganza: Vervelend om te horen dat de jas niet naar verwachting is aangekomen. Onze jassen worden standaard in deze verpakking verzonden; soms kunnen er tijdens transport stofplekken ontstaan. Deze zijn doorgaans eenvoudig te verwijderen met een licht vochtig doekje. De jas is ongedragen en nieuw. Excuses voor het ongemak. Aanvullend wil ik benadrukken dat ik normaal gesproken terughoudend ben met het plaatsen van negatieve reviews want iedereen verdient wat mij betreft een tweede kans. Juist daarom is het des te teleurstellender hoe er vervolgens met mijn klacht is omgegaan. Na de e-mailreactie heb ik telefonisch contact opgenomen in de hoop op een constructieve, klantgerichte oplossing. Helaas bleef ook daar de toon opvallend laconiek, zonder merkbare empathie of eigenaarschap. Er werd vooral uitgelegd waarom het “zo gaat”, in plaats van erkend dat dit voor een klant simpelweg niet acceptabel is. Voor mij is de conclusie helder: never again.

Snel, duidelijk

Mijn bestelling kwam snel binnen en alles klopte

Prima en snelle levering

Schoenen besteld, die snel en mooi ingepakt geleverd werden.

teleurgesteld

mijn schoenen kwamen aan in 2 verschillende kleuren, een schoen is namelijk roze en de andere is bijna grijs. Dit is heel jammer voor de prijs dat ik betaald heb.

Snel en goed

Snel geleverd, goede communicatie en mooie producten!

Alles goed

Really bad

I bought ugg shoes, they were false. I tried to call customer services, e-mail them, send them whatsapp i has no response. I send photos of évidence they were not new (used) and not real ugg. I do not recommend.

Snel, breed assortiment, goede service

Snelle levering, eenvoudig retourneren

Snelle keurige levering van prachtige merken!

Snelle keurige levering van prachtige merken. Voor ieder wat wils!

Duidelijke website en snelle levering

Ik had nog niet eerder van dit bedrijf gehoord en wist niet wat ik er van moest verwachten. Website is erg duidelijk pakket avond ervoor besteld de volgende dag al bezorgd super snel dus.

Snel geleverd, top kwaliteit

Levering was erg snel, de uggs zijn van topkwaliteit . Zou hier zeker vaker bestellen

Perfecte service

2 schoenen besteld van Ugg. De maten vielen wat kleiner uit, dus beide zonder problemen gratis terug gestuurd. Meteen de juiste maten toegestuurd gekregen. Communicatie ging vlot en makkelijk.

Hele goede ervaring bij Eleganza

Mooie WOOLRICH jas besteld bij Ekeganza. Duidelijke en overzichtelijke website. Snel en goed verzonden en heel blij mee. Ik ben heel tevreden en kom zeker nog eens terug om een andere bestelling te doen bij Eleganza!

Goede aanbieding en super snel verzonden!

Teleurgesteld

Ik heb 2 paar sneakers besteld. Uiteindelijk heb ik maar 1 paar ontvangen. Helaas stond op de doos maat 44 maar er zat maat 43 in. Uiteindelijk contact gehad met de klantenservice en kreeg toen te horen dat maat 44 uitverkocht is. Dus erg teleurstellend.

Top site winkel

Alles geweldig

Snel en netjes geleverd

Leuke aanbieding

Super✨

Snel verstuurd,mooie prijs en kwaliteit

Vlotte levering. Artikel voldoet volgens mijn verwactingen. Mooi gepresenteerd. Goede kwaliteit. Kijk ernaar uit voor een volgende bestelling.

Nog steeds wachten voor mijn schonen

Nog niet niks ontvangen, wachten voor mijn pakketje

Geen contact te krijgen met jullie al meerdere keren gebeld

Verkeerd artikel ontvangen En ook nog alarmlabel eraan En ik krijg jullie telefonisch niet te pakken

Heel blij met de vlotte levering van mijn bestelling; keurig ingepakt en binnen gemelde tijd.

Zeer tevreden met de snelle levering van mijn bestelling; keurig verzorgd en van goede kwaliteit.

Snelle levering van hele fijne schoenen! Top gedaan!

Lastig retourenbeleid

Schoenen kwamen na een aantal dagen binnen, helaas te klein. Bezorgd via DHL, retour móet via DPD, een eind rijden ie mij. Retourkosten bovendien hoger dan op de website vermeld staat.

Ik heb hier Ugg's besteld. Lage grijze met een strikje. Alleen blijkt vandaag, na 1x dragen, dat het echt een hele dunne stof is, bovenop. Er staan nu al 2 witte lijnen in van het lopen. Erg jammer, dat verwacht je niet van schoenen van €180!!!! Daar kan Eleganza niets aan doen, het zijn gewoon kwalitatief erg slechte laarsjes.... De levering was binnen 2 dgn. Netjes en dus optijd. Alleen jammer van de kwaliteit!

Kerkstraat 1

1211 CK Hilversum

Over Eleganza Schoenen B.V.

Eleganza is al sinds 1981 een bekend begrip van stijl en service. Met vestigingen in Utrecht en Hilversum, en een bloeiende online winkel, streven we ernaar om onze klanten een naadloze winkelervaring te bieden. We hechten veel waarde aan klantgemak, met snelle verzending en eenvoudig retourneren. Onze uitgebreide collectie omvat zorgvuldig geselecteerde designermerken die de verfijnde smaak van onze klanten weerspiegelen. Denk aan iconische namen zoals Acne Studios, Balenciaga, Dior, Filling Pieces, Givenchy, Isabel Marant en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece of iets alledaags chic, bij Eleganza vind je gegarandeerd wat je zoekt.