Response from the business owner
Beste,
Jammer dat u zo wantrouwend bent.
Een paar punten
1) U had op woensdagavond besteld. Zoals u kunt lezen op de site worden bestellingen voor 15:00 de volgende dag geleverd. Bestellingen na 15:00 worden 1 dag later geleverd
2) U had gekozen voor achteraf betalen via Klarna. Bij het activeren van de factuur wordt er direct een betaallink door klarna aangemaakt en verstuurd. Wij werken niet s'morgens vroeg, pas vanaf 9:00, eerder kan die link niet verstuurd zijn door Klarna
3) Wij versturen de tracktrace codes van zendingen pas op het moment dat deze ook daadwerkelijk verzonden worden. Dit is meestal in de avond. In de bevestigingsmail die u van ons gehad heeft nadat u besteld heeft staat dit ook vermeld. De mail met track en trace kon u dus pas donderdag avond verwachten
4) Wij zijn een een bedrijf dat al meer dan 10 jaar bestaat. U kunt informatie over ons vinden bij de Kvk. Wij staan op meer dan 30 sites met onze bedrijfsinformatie. Wij bieden ook de mogelijkheid om als u ons niet vertrouwd om fysiek langs te komen en de artikelen op te halen.