Pluspunten
Er zat ook een kleine attentie extra in de doos.
Pluspunten
Het pakket was heel snel hier en zonder problemen. Ook heel stevig verpakt! En het extra cadeautje was ook leuk :)
Pluspunten
Beste prijs en super snel geleverd!
Pluspunten
Pluspunten
Héél leuk dat er een extra bij ons pakketje zat. Lief! Snelle levering, vroeger dan verwacht.
Verbeterpunten/
Pluspunten
Wat een top bedrijf en wat leuk de kleine attentie die ik heb ontvangen bij mijn bestellingen
Pluspunten
Dag erna in huis met attentie zeer netjes verzorgd
Pluspunten
Vrijdagmiddag 14.50 uur een Minny Mouse fauteuil voor mijn kleindochter besteld.. zaterdagochtend bezorgd... TOP!!
Pluspunten
Snelle bezorging. En je wordt goed op de hoogte gehouden van de zending. En mijn dochter was erg blij met de extra attentie. Heel erg tevreden.
Pluspunten
Snelle bezorging, goed geregeld,
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Zeer snelle levering. Scherpe prijzen.
Pluspunten
Geen op en aanmerkingen. Vrijdag de bestelling geplaatst en dinsdag ontvangen