Pluspunten
Goede service. Krijgt er leuk cadeautje extra bij.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
- prijzen buiten concurrentie - vlugge verzending - goede communicatie - goed verpakt - héél leuk dat er een kleine attentie is bijgevoegd
Pluspunten
Snel geleverd en nog een leuke kadootje erbij!
Pluspunten
Goede prijzen tov speelgoedwinkels, groot assortiment van Sylvanian Families, nelle levering, werd duidelijk per mail aangegeven. Netjes verpakt, aardig briefje erbij. Zeer tevreden!
Pluspunten
Snelle levering als het artikel op voorraad is. Ruim assortiment.
VerbeterpuntenCreditcard betalingen duren een dag langer misschien dat dit sneller kan.
Pluspunten
Prima service. Een fout in onze bestelling werd direct vriendelijk en efficiënt opgelost! Wij zijn blij met het mooie Sylvanian Families speelgoed
Pluspunten
Levering snel en prima in orde. Top!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle levering Communicatie
Pluspunten
groot assortiment
Pluspunten
Supersnelle levering en extraatje in pakket!
Pluspunten
Gevraagd om bestelling later te verzenden en dit is volgens afspraak gebeurd - alles keurig verpakt - Aanrader! Snelle reactie op vraag per email
Pluspunten
Snel en netjes geleverd
VerbeterpuntenGeen alles is perfect gegaan
Pluspunten
Keurig op tijd en netjes ingepakt. Kreeg ook nog een presentje erbij. Goedkoper dan bij andere internetsites.
Pluspunten
Hele snelle levering en netjes verpakt!
Pluspunten
Gratis een extra pakje, super! Dag erna al geleverd in België
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle en goede levering
VerbeterpuntenZo doorgaan