Pluspunten
We hebben op datum X besteld, er wordt vermeld op de website dat er dan op datum X+1 dag geleverd gaat worden en dit wordt nagekomen. Dus perfecte levering!
Pluspunten
Eerste keer besteld via time4toys. Goede eerste indruk. We zullen in de toekomst zeker hier nog terug komen.
Pluspunten
Zeer tevreden. De gehele bestelling kwam op tijd aan, was netjes ingepakt en we werden goed op de hoogte gehouden van de verwerking van de bestelling tot aan moment van verzending. Heel erg leuk dat we er een extra kadootje als attentie erbij kregen. Top service en dankjulliewel!
Pluspunten
Mw. Belde netjes op dat het bestelde artikel fabrieksfouten had en niet de kwaliteit zoals het hoort te zijn. Een voorbeeld voor iedereen!!
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Leuk presentje bijgesloten altijd leuk! 2e of 3e keer dat ik hier besteld heb en ga zeker meer bestellen als er weer iets nodig is!
Pluspunten
Snelle levering en presentje.
VerbeterpuntenWaar is de klantenservice te vinden en telefonisch bericht ingesproken over ruilen, maar niet teruggebeld.
Pluspunten
Leuke attentie bij de spulletjes Snelle levering
Pluspunten
Snel, goede prijs, zat een leuk extraatje in de doos
Pluspunten
Werd snel geleverd Producten zagen er uit, zoals op de foto
Pluspunten
Ik kreeg per ongeluk het verkeerde artikel thuisgestuurd. De volgende dag had ik het bestelde artikel in huis en mocht ik het andere artikel houden!
Pluspunten
Snelle en goede service
Pluspunten
Snelle levering met Track en Trace code.Een goede prijs en Ik kreeg er zelfs een cadeautje bij.Erg leuk allemaal.Zeker een aanrader ook omdat ze een assortiment hebben wat je niet bij de meeste andere speelgoed winkels tegen komt.
Pluspunten
Snelle levering. Veel keuze in producten
VerbeterpuntenWebsite zou iets overzichtelijker kunnen.
Pluspunten
Ruime keuze in aanbod, wat ook nog eens op voorraad was. Keurig netjes verpakt aangeleverd. Zat zelfs nog een kleine attentie bij.