super snel geregeld

Last-minute verjaardagscadeautje gekocht binnen 2 dagen in huis Dank u wel voor de super service

Zeer uitgebreid assortiment en snelle levering!

Eerste aankoop via Time4Toys is zeer geslaagd!!! Time4Toys heeft een zeer ruim assortiment in verschillende thema's voor kinderen hun verjaardagsfeestje! Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle levering. Bedankt!

het zag er heel mooi uit, precies zoals bedoeld

zoals boven omschreven

Snel en betrouwbaar.

Goed product en snelle levering!

vlot en goed

Ik had een vraagje en stuurde een bericht via Whatsapp. Onmiddellijk reactie. Fijne en snelle behandeling van mijn bestelling. De dochter was in de wolken.

Snelle en correcte service

Snel en correct

Snelle bezorging

Alle ging snel, product goed aangekomen.

Besteld en de volgende dag in huis en goed verpakt..! Prima !!

Correct en op tijd geleverd. Zeer betrouwbare firma!

Correct en zeer vetrouwbare firma

Keurig verpakt, snel verzonden, alles helemaal naar wens.

Uitstekend bedrijf en zeer snelle levering!

Bestelling geplaatst en de volgende dag werd deze al geleverd! Ook het telefonische contact met de klantenservice verloopt super! Zeer vriendelijk te woord gestaan. Al met al een dikke 10! Ik ga hier zeer zeker vaker bestellen.

Prima product zoals omschreven snelle keurige levering

Goede dienstverlening. Leukste spelletjes

Top !!!

Ik ben altijd heel blij. Heel snel levering. Personeel heel vriendelijk

Snelle levering en goed contact met de verkoopster.

Snelle en nette levering, maar website is hier en daar wat vaag of onduidelijk. Daar kan nog aan verbeterd worden. Verder geen commentaar

Snelle levering en aardige bezorger

Artikel snel geleverd. Zoals het was besteld. Goede zaak!

Wat een super service van Time4Toys. Door een error tijdens het bestellen had ik per ongeluk de bestelling dubbel gedaan en dubbel betaald. Ik kreeg 's ochtends meteen een whatsapp berichtje van ze of dit ook de bedoeling was. De 2e bestelling is meteen geannuleerd en het bedrag terug gestort. Het bestelde artikel was snel binnen en netjes verpakt.

Verkeerde artikel ontvangen en er kan nog geen excuses van af.

Ik heb een verkeerd artikel ontvangen en ik heb hierover gemaild. Toen werd mij gevraagd om de verpakking waarin het werd geleverd. Verpakking was inmiddels weg gegooid aangezien mijn 4-jarige dochter gelijk wilde spelen ermee. Uiteindelijk werd mij duidelijk gemaakt dat ik eigenlijk een goede deal had met dit verkeerde setje aangezien het veel duurder was ivm degene die ik had besteld. Het gaat me niet om een paar euro meer of minder, het gaat me om de service. Er is geen een keer excuses gemaakt en ook geen service aangeboden om de setjes dan om te ruilen.

Fantastique

Très bon et rapide service. Sérieux, efficace et stock très complet. Livraison très rapide sans frais. Continuer et, peut-être installer le français. Bien à vous.

Super goed geregeld.

Duidelijke mail na bestelling. Na 2 dagen was het pakket, goed verpakt, al binnen. Top!!!

Super dienstverlening, snel geleverd, prima kwaliteit

Super dienstverlening, snel geleverd, prima kwaliteit

Product zoals beschreven.. snel in huis

Pakketboot 15

3991CH Houten