Pluspunten
Heeeel goeie service mooie stickers prijs kwaliteit top na 2 dagen had ik ze
Verbeterpuntenniets
Pluspunten
Er was wat verkeerd gegaan met m'n bestelling en kreeg het keurig nageleverd
Pluspunten
Snelle levering mooie spullen goede kwaliteit
Jammer van de verzending via dpd... Website gaf aan dat het pakketje geleverd was. Helaas geen pakketje en geen briefje in de bus. Buurman kwam naar een dag zelf het pakketje brengen...omdat wij niet wisten dat hij bij de buren was geleverd.
Pluspunten
Snelle verzonden en goedecommunicatie
VerbeterpuntenBetere bezorgdienst aanbieden. Dpd doet net alsof ze geweest zijn en bezorgen dan een dag later bij een afhaalpunt. Ik was de hele tijd thuis omdat het een cadeautje was voor mijn zoontje zijn verjaardag, maar ze waren niet geweest en ook geen kaartje in de brievenbus. Dat zetten ze wel in de bezorgstatus. Laat mensen een optie voor de bezorgdienst, ik had graag meer betaald voor bezorging aan huis bij een betrouwbare partij zoals PostNL.
Pluspunten
Zeer ruim aanbod!!!
Pluspunten
- binnen enkele dagen geleverd - de levering te volgen via een link - 1 product was beschadigd en kon ik een foto opsturen. Ik krijg de kosten van het product van teruggestort. Hele fijne en snelle service
Pluspunten
Snel en op tijd geleverd. Direct antwoordt gehad op mijn mail die ik had verstuurd.
Verbeterpunten-
Pluspunten
geleverde klok deed het niet, na een telefoontje, werd nieuwe klok gratis opgestuurd
Pluspunten
Besteld en de volgende dag in huis! Super snel!
Pluspunten
Ik ben heel tevreden over mijn bestelling ! De snelheid van de levertijd en de opvolging ervan zijn super !
Pluspunten
Ruime keuze, veel op stock.
Pluspunten
Makkelijk en snel
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel en goede levering , top kon niet beter.
Pluspunten
Snel en accuraat
VerbeterpuntenVerpakking was beschadigd