Snelle en professionele service

Hele goede ervaring. Snelle levering

Snel en goed bezorgd, de lampjes doen het goed, heel blij mee!

Zie boven

Mijn ervaring was goed.

Mijn ervaring was goed.

Gewoon prima. Alles klopt

Heel fijn winkel. Alles kwam goed ingepakt en snel.

Na mijn bestelling een dubbele afschrijving. Werd al snel gebeld of dit wel klopte. Was niet zo dus geld werd gelijk terug gestort. Netjes op de hoogte gehouden van de bestelling.

Top en snel

Top en snelle service

Snelle levering, leuke producten, tip top in orde! Dankjewel

Snelle levering, leuke producten, uitgebreide website, alles netjes verpakt, tip top in orde!

Ballonnen waren verduurd

De ballonnen waren verduurd waardoor ik ze niet helemaal kon opblazen. 2 knalde stuk bij het opblazen en de blauwe vlaggenlijn die ik bestelde zat er niet bij.

Alles verliep vlot

Alles verliep vlot en op tijd

Gewoon goed

Bestelling was snel verzonden dus prima service.

Snelle goede levering

Goede service. Mooie puzzel.

Duidelijke site,keurig ingepakt en keurig op tijd ontvangen. Voor herhaling vatbaar

Snel!

Duidelijke site, snelle verzending.

Ik had kampeerauto besteld voor verjaardag kleindochter, was er erg blij mee, alleen jammer dat er geen 1 poppetje bijzat. Misschien idee om chauffeur erbij te leveren. Met vriendelijke groet, Oma Winny

Top , heel vlot !

bestelling vlot geplaatst , de dag daarna alles netjes geleverd !

snel bezorgd, heel erg blij mee!

pakket werd zoals beloofd snel bezorgd, mooi aanbod, zeer tevreden

Altijd super blij !!!

Altijd super blij van mijn aankoop. verkoopster heel vriendelijk en beschikbaar. Levering super snel

Hele goede service

Mijn bestelling kon ik gemakkelijk wijzigen en de communicatie was goed.

Ik zal zeker terug bestellen

Super snel geleverd, kids waren heel blij... bedankt.

De bestelling was erg snel in huis. Het artikel valt etg tegen. Is erg klein en slecht van kwaliteit maar het bedrijf is prima.

Fantastische service

Geweldige service. Meedenkende mijnheer aan de telefoon, en door hun extra inzet kwam mijn bestelling toch op tijd om mee te nemen op onze vakantie. Echt top. Het super complete aanbod van sylvanian families is ook geweldig.

Goede communicatie!

Werd middels mail op de hoogte gehouden van verlate levering omdat een product niet voorradig was. Uiteindelijk alle producten alsnog supersnel geleverd

Alles verliep soepel

Het was duidelijk en super snel binnen

veel keus sylvanian family. snelle bezorging.

Pakketboot 15

3991CH Houten