Pluspunten
snelle levering, gemakkelijk te betalen (geen kastje nodig voor de creditcard). Super!!!
Pluspunten
Snel, breed aanbod
VerbeterpuntenEen groot verbeterpunt zou zijn dat de klant een bevestiging zou ontvangen na de bestelling. Dat het betaald is en in behandeling wordt genomen. Nu heb ik de volgende dag maar gebeld om dit zo via een medewerker te horen.Medewerker was vriendelijk maar zeer moeilijk te verstaan. (sterk buitenlands accent)
Pluspunten
Snelle keurige levering
Verbeterpuntengeen op dit moment
Pluspunten
je kan hier spullen bestellen sylvanian fam. die dus verder slecht in nederland verkrijgbaar zijn in de speelgoed winkels. Heb je toch iets bijzonders in huis gehaald
VerbeterpuntenDe inhoud van de verpakking, sylvanian families komt niet overeen met de foto op de website. Dan moet je er wel bij zetten dat er geen poppetjes bij zitten. Als ik dat had geweten had ik ook poppetjes meebesteld. Volgens mij hoort treineparadijs ook bij jullie, het zou fijn zijn als je bij beide winkels tegelijk zou kunnen bestellen en dan 1x verz
Pluspunten
jeetje, gisterenmiddag besteld, vandaag al in huis, wat een snelheid! Super!
Pluspunten
snel
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Prijizen zijn beduidend lager dan bij andere ( web) winkels
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Snelle levering. Mogelijkheid om te betalen achteraf met acceptgiro.
VerbeterpuntenVerbeter punten: Blijf contact houden met de klant. Zelfs al heeft u nog niet kunnen leveren wat de klant erbij nog had bestelt (in mijn geval `kleding voor Ken barbie`), maar blijf contact houden en geef anders een tegoedbon voor het niet ontvangen artikel aan de klant.
Pluspunten
EEN GOEDE EN SNELE SERVICE
Pluspunten
vlotte service, netjes verpakt
Pluspunten
Snelle levering, goede en duidelijke product omschrijving .
Pluspunten
ik heb de dag na het ontvangen van de bestelling al mijn dank voor de geweldig goede service naar time4toys gestuurd. C.A.van der Winden
Verbeterpuntennee
Nee, prima zo.