Laden reviews...
23 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen herhaaldelijk de snelle levering en de zorgvuldige verpakking. Veel reviews benadrukken vriendelijk en vakbekwaam personeel en duidelijke communicatie. Sommige meldingen gaan over retouren of misverstanden, maar deze zijn doorgaans snel opgelost. Over het geheel genomen is de ervaring positief en betrouwbaar.
Ik heb reeds 2x een mail gestuurd om wat meer uitleg te bekomen over mijn aangekocht product (want op de website vind ik ook niet de uitleg die ik zoek), maar er komt geen respons. Bestelling en ook de levering ging vlot, dus daar best tevreden over.
30 May 2026
Kaat
Gentbrugge
Epsomzout, heerlijk voor vermoeide en pijnlijke spieren
25 April 2026
Mariska
Zwolle
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Bestelling gedaan. 1 euro extra betaald vanwege aanbod gebruik riverty (afterpay) Kreeg daarna een mail dat bestelling was geplaatst maar moest eerst betalen. Dat klopte dus niet. Heb Lekker in m’n vel toen gemaild daarover, maar GEEN antwoord. Heel vervelend! In mijn account stond ook het bedrag inclusief de 1 euro wat ik moest betalen maar gebruik van Riverty kon dus niet. Heel raar. Nog een keer gemaild, maar weer totaal geen antwoord. Heb uiteindelijk toen nog een keer gemaild dat ik de bestelling opnieuw doe. Ga niet 1 euro extra betalen voor een functie die het niet doet. Weer geen antwoord. Maar na de opnieuw geplaatste en gelijk toen betaalde bestelling kreeg ik mijn bestelling. Geen sorry of antwoord vernomen. Slecht bedrijf dus voor mij.
Beveelt niet aan
3 March 2026
Cma
Utrecht
Beste Cma,
Uw betaling was helaas niet goed doorgekomen bij Riverty en daardoor konden wij helaas uw bestelling niet goed verwerken. Onze excuses voor het ongemak. Hierbij is er ook geen extra geld (de verwerkingskosten van 1 euro) bij u in rekening gebracht. Dit kan verschillende oorzaken horen bij Riverty, waar wij helaas geen zicht op hebben. Vervelend dat u hier geen fijne ervaring aan heeft overgehouden. In het vervolg zullen wij hier beter over communiceren.
Aanvankelijk even een miscommunicatie, maar dat werd ruimschoots opgelost door snelle actie! Geduld loont soms wel.
11 February 2026
K
Papendrecht
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Ik ben nog maar net begonnen met dit supplement dus ik kan er nog niet veel over zeggen maar ik hoop dat ik er baat bij zal hebben. Goed dat jullie dit in jullie assortiment hebben.
31 January 2026
Matthijs
Bodegraven
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Het advies en de producten voldoen helemaal aan mijn verwachtingen.
21 January 2026
Joost
Den Haag
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Bestelling keurig verpakt en snel geleverd top
11 January 2026
Tobie
Heinkenszand
Bedankt voor deze beoordeling
Vlotte levering, duidelijke emails, goede verpakking.
27 December 2025
Daisy
Diepenbeek
Alles ok
20 December 2025
Bernadette
Lanaye Visé
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Geen vraag is teveel voor de verkoper. Ik ben zeer blij en beveel deze verkoper absoluut aan.
11 December 2025
Hellen
Biddinghuizen
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Goed dat jullie deze artikelen verkopen. De darmreiniging is belangrijk, ik beveel het mijn klanten ook aan. Ga zo door!
12 November 2025
Marc
DEVENTER
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Vanwege klein foutje, maar na een leuk gesprek, goed opgelost . Dank jullie wel.
11 November 2025
Joke
Dordrecht
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Geen gedoe, overzichtelijk en snelle service. Zij sturen zonder gedoe zelfs naar Spanje.
14 October 2025
Melanie
Alhaurin el Grande
Ik ben tevreden
8 October 2025
Esther
Bussum
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Snelle levering en kwalitatief goed product!
5 October 2025
K
Dordrecht
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Bedankt voor de mail die was goed te vinden, ik heb het zelf opgehaald en heb t nu in huis . Dank u lekker in mn vel Vriendelijke groet Charlotte
16 September 2025
Charlotte
Den -Helder
Bedankt voor deze beoordeling
Perfecte en snelle service en fijn contact
23 August 2025
Bas
Weert
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Telefonische support en betrokkenheid is iets wat ik weinig meer tegenkom, grote klasse!
19 August 2025
Kees
Wolvega
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Een grote hoeveelheid Epsomzout voor in bad aan een zeer aantrekkelijke prijs snel thuis bezorgd. Dit was mijn eerste bestelling en zeker niet de laatste. Ook ben ik benieuwd naar hun andere producten.
18 August 2025
29 July 2025
Zilla
Hoogerheide
Bedankt voor deze beoordeling
Snelle aankomst maar Ik wil het terug sturen want heb toch besloten het niet te gebruiken. Maar kan nergens geen retour adres vinden.
20 July 2025
Fadila
Eindhoven
Bedankt voor uw beoordeling. Ons retourbeleid is terug te vinden via onze website, zie hiervoor: https://www.lekkerinmnvel.nl/retourbeleid
Prettig bedrijf!
16 July 2025
Marjo
Nieuwegein
de artikelen die ik bestelde kloppen niet.zijn verkeerd.had anale cannules besteld maar kreeg er voor de blaas te ledigen.dus nee niet goed.
Beveelt niet aan
22 June 2025
huub
Herten
Beste Huub,
Wij vinden het vervelend om te lezen dat u in de veronderstelling bent dat u de verkeerde canules heeft besteld. Vorige week hebben wij hier tevens ook op gereageerd via de e-mail. Wij verkopen namelijk geen canules voor de urinebuis. Zou u ons kunnen bellen, zodat we dit kunnen toelichten en u hier instructies over kunnen geven? Graag horen wij van u! Onze excuses voor het ongemak.
Heerlijk en duidelijk gesprek gehad , met de juiste adviezen
21 June 2025
Emilia
Haarlem
Bedankt voor de mooie beoordeling
Gespecialiseerd in het natuurlijk behoud van uw gezondheid!
Kolkrijst 30
3828 EJ Hoogland