Uitstekend!

Vlotte levering volgens afspraak.

Super goede ervaring

zeer vriendelijke en goede live chat uitleggen

Keurige afhandeling

Duidelijke productinformatie op de website. Werd door kennis op deze webwinkel geattendeerd waar zij al regelmatig naar tevredenheid producten bestelde. Nou dat werd bevestigd. Top! vooral ook de mailinfo en snelle levering.

Correcte service en communicatie.

Positieve ervaring. Alles is vlot verlopen.

Sympathieke en kennisrijke webwinkel met snelle levering

Deze webwinkel is niet zoals de meesten met een willekeurige aanbod: lekker in m'n vel is echt gespecialeerd, en verloopt alleen producten waarvan zij de kwaliteit waarborgen en waarvan zij goed kunnen aangeven hoe deze de gezondheid bevorderen. Super om rond te kijken in de rubrieken die op de website staan, zoals ''blaas en nieren", zo vind je het nergens. Ik heb hierdoor ook weer nieuwe producten ontdekt die voor mij goed zijn. Producten zijn redelijk geprijst, geen kiloknaller-achtige zaken en de levering is snel. Dank!

Volgende dag al geleverd, in prima staat. Vriendelijk geprijsd.

direct, goed verzorgd geen problemen

Snelle levering & duidelijke communicatie

Snelle levering en duidelijke communicatie

goed geholpen

Super service

Deskundig, vriendelijk en behulpzaam

Levering kon niet beter. Product net zoals verwacht! Top, Zéér content ik kon dit product nergens vinden ! Zeker niet zo puur zoals die van jullie! Blij dat ik toch een bedrijf kan vertrouwen op mijn gezondheid zonder extra chemische stoffen. De hoeveelheid is perfect ik kan er een lange tijd mee weg zeker de moeite en geld waard , dankuwel!

Goede service en prima producten

Goede producten en snelle service

Goede betaalbare producten en goede snelle service. Duidelijk en goede informatie via een overzichtelijke duidelijke site

top service

Heel goede service. Prijs/kwaliteit ook goed.

Vaste verzend dagen duidelijk kenbaar maken

Als ik van te voren geweten dat er op 3 vaste dagen in de week pakketjes verstuurd worden, had ik er rekening mee kunnen houden. Dit was vooraf niet heel duidelijk kenbaar gemaakt. Verder pakket in goede staat ontvangen.

Prima verzorgd

Vriendelijke, zorgvuldige en vakkundige behandeling van mijn bestelling.

product viel tegen ondanks lovende reviews

De borstel die ik besteld had, was echt niet zacht ondanks dat dit wel in de reviews van anderen stond. Dat viel tegen. Levering was goed.

Snel de juiste producten

Juiste producten snel geleverd

Snel en goed bereikbaar: neemt klanten serieus

Levert het gevraagde snel en goed.

Snelle levering, top!

1e keer iets besteld. Snel geleverd en netjes verpakt!

Ben uiterst tevreden snelle levering voor de tweede keer!

Alles in orde

zoals gezegd

Levertijd bij drie bestellingen niet correct: ipv 1\2 dagen 5 tot 7 dagen

Omschreven levertijd klopt niet.

Goede service, snelle levering

30 Kolkrijst